REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
10.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

100 lei șezlongul în Mamaia Nord și nu poți să-l iei acasă! Video

100 lei șezlongul în Mamaia Nord și nu poți să-l iei acasă! Video

Deria ISLEAM 18 iunie 2024 | 00:00 3857

La 1 iunie s-a dat startul sezonului estival în Constanța și, deocamdată, bate vântul pe plajele stațiunii Mamaia și Mamaia Nord. Să fie din cauza prețurilor exorbitante la șezlonguri? Cert este că prețurile diferă de la o plajă la alta, însă turiștii sau localnicii nu se înghesuie momentan pe șezlonguri. Puținii vizitatori ai plajelor preferă clasicul cearceaf pentru a se relaxa în căldura soarelui, ascultând, pe fundal, vocea suavă a vânzătorului ambulant de porumb.

100 lei sezlongul in Mamaia Nord si nu poti sa-l iei acasa! Video

Stațiunea Mamaia

Ce face un șezlong pentru 100 lei?

La o plajă de fițe din Mamaia Nord șezlongul costă 100 lei și în weekend, dar și pe timpul săptămânii. Într-o zi călduroasă de luni, poate din cauză că este zi de muncă sau nu, plaja este aproape goală.

100 lei sezlongul in Mamaia Nord si nu poti sa-l iei acasa! Videoplaja Crazy Beach

În stațiunea turistică Mamaia, prețurile diferă chiar și la plajele apropiate, șezlongul costând 30 lei într-o parte, 50 în partea cealaltă.

100 lei sezlongul in Mamaia Nord si nu poti sa-l iei acasa! Videostațiunea Mamaia

La un simplu search pe Google, dacă te duci de 4-5 ori la plajă și stai pe prosop, economisești cât să-ți achiziționezi propriul șezlong, după bunul plac! Ținând cont de faptul că la plajă nu poți sta o oră, două, trebuie să luăm în calcul și cel puțin o masă și ceva de băut pe caniculă... și ajungem la o sumă destul de mare pentru salariile din România. Mai mult, deși vremea ține cu noi încă din prima zi de vară, pe plajele constănțene vedem câțiva turiști rătăciți, mai mulți alegând clasicul cearceaf.

100 lei sezlongul in Mamaia Nord si nu poti sa-l iei acasa! Video

Ia „porumbelu`“ cât e cald!

Amintiri frumoase din copilărie pe care, aparent, le putem retrăi și astăzi, „porumbelul“ cald nu lipsește de pe plajă! La cât de liniște este pe nisip, măcar vocea omului mai înviorează atmosfera de vară.

100 lei sezlongul in Mamaia Nord si nu poti sa-l iei acasa! Videostațiunea Mamaia

Video 1

 

Video 2

 

Video 3

 

Video 4

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu de peste 10 ani merg doar în sudul Franței.
0
0
La bulgari și greci și turci și croați, și peste tot,..ai servicii complete ptr banii care ții ia...c*rățenie,servicii all inclusive,plajele curate și întreținute, preturi super bune...nu duci lipsa de nimic ,te simți cu adevărat în vacanță.. În r*mânia..gunoaie ,plajele neamenajate și murdare,câini peste tot,preturi nesimțite (100gr hamsie =15 lei..1 kg la magazin=10lei)...toți țiganii pe plajele cu gogoși porumb etc...deci?? Fugiți de r*mânia cât puteți..ca dați banii degeaba, jaf la drumul mare ...
2
0
La bulgari și greci trebuie să ai o geantă cu pateuri
1
6
Să ne gândim la guvern ca are nevoie de bani și trebuie ajutat să crească bugetul , sunt atâția bugetari , pensionari de 45 de ani care au nevoie de să le crească venitul , hai să punem umărul să-i ajutăm
4
1
Mai bine va duceti la munte, e mai frumos si mai sigur.
6
0
s-au scumpit si la Dedeman s-au facut 200 lei ..makkedoni hrapareti si va mirati ca nu mai prostiti lumea sa va faliti la toamna cu "bolizi de lucs" noi .
9
1
Răspunsul este în taxele amenzile impozitele guvernului
5
5
mottoul mamaiei: veniti fraierilor! barem de ar sta m***e capra, in loc de sezlong.
9
0
La Eforie Nord foarte scump totul,preturi la bar, autoservire,cazare,..plaja foarte murdară,,,apa infectată...numai țigani vânzători ambulanți pe plaja..care deranjează...servicii de rahat....nu merita sa ajungi aici,dacă ești băiat deștept.. cu aceeași bani la 50 km distanta în Bulgaria...este totul vis..pus la carte cum trebuie...preturi,servicii,plaja...totul....plus ca la Eforie Nord ești întâmpinat de 20 maidanezi zilnic...
18
4
Asa sa aiba parte tot sezonul, de liniste si cu sezlongurile goale. In Spania, turisti stau pe cearceaf sau isi aduc de acasa scaune pliante. Consuma ce isi aduc de acasa si nu fac figuri. Ei vin sa faca plaja, nu harfe pe stomacul gol. In Grecia, sezlongul costa 5 euro, dar consumi la bar de banii aia. Numai romanul e fudul. La noi vezi pitzipoance de 15 - 16 ani, tunate, care stau la agatzat mai mult goale decat decente. Din fudulia lor, gastiga comerciantii care vand o apa la 0.5l la 15 lei. O fi rau in Romania?
20
1
In mamaia nord un apartament e mai scump ca in spania pentru ca sunt multi bani negri iar anafu se ocupa de babute care vand leustean
23
0
Si cine te pune sa stai pe sezlong ? La prosop nu va mai place?
24
1
Eu imi fac concediile in Spania, Italia, Grecia, Croatia. Acelasi soare, dar plaja curata, apa limpede si preturi decente, asa ca...ma doare in cot cat costa la Mamaia.
21
1
Fudulia se plătește tată, ai prins pinguini iai ars la buzunare
26
0
Dacă sunteți p****i și veniți pe litoralul romanesc..asa va trebuie. Duceti-va în alte tari..c*rățenie, servicii de calitate,preturi bune,altceva..în r*mânia țigănie și mizerie maximă,preturi ca în Elveția, servicii 0
35
6
Prostia se plateste
31
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515