REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.5° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
31.5° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

3 motive pentru care să-ți cumperi un televizor de dimensiuni mai mici în 2023 

3 motive pentru care să-ți cumperi un televizor de dimensiuni mai mici în 2023 

Victor ROTARU 16 august 2023 | 16:46 1879

Trăim într-o lume a ecranelor. Deja asta nu mai reprezintă o noutate. Oriunde ai întoarce capul, un ecran este mereu acolo să-ți captureze atenția. Fie că este vorba de cel al telefonului, al tv-ului sau al unui laptop. Până și cititul a început să se desfășoare pe ecrane, pentru că un kindle, spre exemplu, poate să conțină toată biblioteca pe el.

3 motive pentru care sa-ti cumperi un televizor de dimensiuni mai mici in 2023 

Iată, așadar, 3 motive pentru care să-ți cumperi un televizor de dimensiuni mai mici în 2023:

1.    Din raționamente de spațiu.

Cu alte cuvinte, pentru că nu vrei să fii atacat în fiecare cameră de un ecran monstru, care să-ți acapareze pereții. Mai în glumă, mai în serios, te-ai gândit vreodată că ecranele pe care le deținem și în posesia cărora intrăm în mod regulat s-au mărit, în timp ce apartamentele și locuințele noastre au păstrat aceleași dimensiuni? Nu este, așadar, o exagerare să afirmi că aceste ecrane îți acaparează, încetul cu încetul, viața, și fizic. 

Din ce în ce mai mulți oameni cumpără televizoare mari pentru că asociază această achiziție cu un anumit statut. Cum s-ar zice, cu cât ai televizorul mai mare, cu atât îți permiți mai mult. Ce faci, însă, în momentul în care îți dai seama că ecranul pe care tocmai l-ai cumpărat este prea mare pentru sufrageria ta și că nu poți să-l amplasezi într-o altă parte, fără să ai o distanță recomandată între locul de unde urmează să-ți privești filmele și serialele preferate și locul în care se află dispozitivul? Îl așezi oricum, nu-i așa?

2.    Poți să-l muți când ai tu chef.

Imaginează-ți doar cum ar fi să pleci cu rulota pe timp de vară și să scapi de căldura înăbușitoare din orașe. Gândește-te la cât de mult ți-ar prinde bine o astfel de escapadă. Dar, stai, ce faci fără să fii racordat la știri atâtea zile? Și cum poți să pleci, de fapt, fără să știi continuarea serialului tău turcesc preferat? Până la urmă, mai bine rămâi acasă. Dar, hei, partea bună atunci când îți cumperi un televizor mic este că poți să-l muți foarte ușor și chiar să-l iei cu tine, într-o rulotă. Chiar și un tv smart de 80 de cm ar putea fi perfect pentru o astfel de escapadă.

Gândește-te doar ce ar însemna să tot muți prin casă un ecran cât jumătate din perete. Parcă tot flexibilitatea câștigă, nu? Mai ales atunci când ești genul de persoană căreia îi place să schimbe înfățișarea camerelor în care locuiește măcar de câteva ori pe an.

3.    Pentru că faci economie.

Da, un televizor mai mic consumă mai puțin decât unul cu dimensiuni duble sau chiar triple. Iar dacă petreci mult timp în fața acestuia, s-ar putea să resimți acest lucru și în facturile de la sfârșit de lună. Cu toate acestea, un tv mic își face treaba exemplar. Pe bune! 

Pe lângă economie, un tv mai mic nu prezintă un risc atât de mare în ceea ce privește afectarea vederii tale. Ai întâlnit situații în care voiai să-ți cumperi un tv mai mare doar pentru că și scrisul se vedea mai mare? În acest caz este vorba mai degrabă de o nevoie de ochelari decât de nevoia unui dispozitiv mai mare.

Apropo, știai că prețul acestor dispozitive a scăzut considerabil în ultima perioadă? Pentru că evoluția din tehnologie se resimte în cazul fiecărui obiect electric din casa ta. Astfel, în cazul unui tv mic vei plăti mai puțin decât ai fi făcut-o acum câțiva ani. Iar un tv smart mic poate să funcționeze la fel de bine ca modelele mai mari și să aibă aceleași funcții.

Așadar, dacă nu știi dacă ar trebui să-ți cumperi sau nu un televizor de dimensiuni mai mici în 2023, ar trebui să iei în calcul faptul că un astfel de dispozitiv este mult mai ușor de amplasat și de mutat, oferă aceleași facilități ca și frații săi mai mari, deci nu renunți la nimic, iar prețul pe care-l plătești este considerabil mai mic.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513