REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
20.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

3 pensule de machiaj care să nu-ți lipsească din trusă

3 pensule de machiaj care să nu-ți lipsească din trusă

Mirela PASCAL 19 august 2024 | 12:53 458

Vrei să aplici machiajul cât mai profesional chiar la tine acasă? Atunci asigură-te că ai instrumentele potrivite. Iată 3 pensule de machiaj mai deosebite care nu trebuie să-ți lipsească.

3 pensule de machiaj care sa nu-ti lipseasca din trusa

De ce îți trebuie blendere din silicon în trusa cu pensule de machiaj?

  • Utilizarea siliconului

Pentru a aplica fără întreruperi fondul de ten și pentru a amesteca produsele.

  • Ghid de utilizare a siliconului

Blenderele din silicon sunt în general plate și ovale sau în formă de lacrimă. Partea grozavă a folosirii unui blender cu silicon este că nu există nicio șansă ca acesta să absoarbă nimic, ceea ce înseamnă că nu irosești un produs prețios. Pentru utilizare, tamponează fondul de ten și întinde-l pe toate părțile feței, asigurându-te că aplici produs și pe decolteu. Mișcările de atingere funcționează cel mai bine pentru un aspect mai natural, așa că fă mișcări scurte, staccato, în loc să faci mișcări de rotire așa cum ai face cu o pensulă tradițională. Rotirea cu un blender de silicon poate însemna un machiaj distrus.

Beauty Blender: un must în trusa cu pensule de machiaj

  • Utilizare Beauty Blender

Aplicarea fondului de ten umed și uscat, fard de obraz, iluminator și corector.

  • Ghid pentru Beauty Blender

Beauty Blender este un instrument de machiaj foarte îndrăgit al tuturor influencerilor de beauty de pe YouTube. Beauty Blender și alți bureți de machiaj similari sunt preferați dintr-un motiv: sunt o modalitate excelentă de a aplica o multitudine de produse. Îl poți folosi ca aplicator de fond de ten pentru o bază uniformă și solidă. Îl poți folosi chiar și pentru aplicarea cremelor de protecție solară sau topice. Desigur, cel mai frecvent, iubitorii de frumusețe îl folosesc pentru a aplica fondul de ten și pentru a amesteca fard de obraz, bronzant și iluminator.

Pentru a-l utiliza cu fond de ten lichid precum cele de la Fenty Beauty, trece buretele sub chiuvetă cu apă rece sau caldă și apoi stoarce buretele pentru a îndepărta apa suplimentară. Apa ajută la împiedicarea bureților să absoarbă orice machiaj. Acum, tamponează ușor buretele în produsul de machiaj pe care îl utilizezi și aplică puțin pe încheietura mâinii sau pe dosul mâinii pentru un test de acoperire. Apoi, aplică produsul pe față folosind mișcări ușoare de tamponare. Mai puțin înseamnă mai mult atunci când utilizezi un Beauty Blender.

Dacă utilizezi pudră uscată, pur și simplu pune puțin produs în capac și tamponează buretele direct în produs. Utilizează același proces ca și pentru fondul de ten lichid. Reține că ar putea fi necesar să rehidratezi buretele, deoarece se poate usca în timpul procesului de aplicare.

Ai terminat deja cu machiajul tău, dar pare puțin neregulat? Iată un truc util: folosește partea laterală a Beauty Blender-ului și rulează-l pe toată fața pentru a se amesteca bine produsele pe toate zonele feței.

Pensule de machiaj tip evantai: la ce sunt utile

  • Utilizarea pensulei evantai

Aplică iluminatorul cu ea, îndepărtează greșelile de machiaj și estompează liniile întunecate.

  • Ghid pentru pensula evantai

O pensulă evantai are forma — surpriză — unui evantai. Aceste tipuri de pensule sunt un must în cutia de instrumente de machiaj datorită funcționalității lor multiple. De exemplu, funcționează excepțional de bine ca un corector de greșeli. Poate că aplici un machiaj smokey eyes și te-ai lăsat dusă de val cu fardul de pleoape, pete de pigment sunt peste tot și acum arăți ca un raton. Îndepărtează ușor aceste pete suplimentare de culoare cu pensula evantai.

Pentru bronzant sau iluminator, folosește un evantai pentru a șterge ușor produsul pe pomeți folosind o mișcare ușoară. Poți folosi, de asemenea, pensule evantai pentru a difuza culoarea. Îndepărtează fardul închis la culoare, diminuând intensitatea.

O utilizare alternativă pentru pensulele evantai este să le folosești ca aplicator pentru loțiune, protecție solară sau corector. Prefă-te că ești la un spa de zi, închide ochii, pornește-ți muzica preferată și folosește pensula de machiaj pentru a-ți îndepărta toate grijile în timp ce îți aplici crema cu retinol ca un adevărat estetician.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516