REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
13.7° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

4,5 TONE de ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE de polițiști. Video

4,5 TONE de ARTICOLE PIROTEHNICE, INDISPONIBILIZATE de polițiști. Video

Replica API 8 decembrie 2021 | 11:28 600

În dimineața zilei de 8 decembrie, poliţiştii din Ialomița au efectuat 3 percheziţii domiciliare în municipiul Slobozia și orașul Amara, la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

La data de 8 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatățile Slobozia și Amara, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Din cercetări a reieşit că, persoanele în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise la deținere, în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.

Până în prezent, polițiștii au găsit la 2 dintre adrese 4500 de kilograme de articole pirotehnice, ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Se continuă cercetarile sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecaria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept".

În perioada imediat următoare, poliţiştii vor intensifica controalele privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice.

Video:

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le confisca de la cine nu cotizeaza si le vand apoi prin oamenii lor? de aia bubuie toata ziua asa cum cei de mai jos!!!
0
0
la murfatlar si siminoc se duc sa faca o captura?!
1
0
Intrebare ptr toata lumea - In Mangalia mai exista politie?? Sau au fost relocati in alt judet. Alo, IPJ Constanta, ce aveti cu locuitorii din Mangalia?
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817