REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.5° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

5 ani cu EXECUTARE pentru BĂTĂUȘUL care și-a LOVIT concubina cu CIOCANUL

5 ani cu EXECUTARE pentru BĂTĂUȘUL care și-a LOVIT concubina cu CIOCANUL

Replica API 8 noiembrie 2021 | 00:16 1637

Florin Fătu este un individ cunoscut oamenilor legii pentru infracțiunile comise, fiind arestat în trecut și condamnat pentru tâlhărie. De data aceasta, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie (3 acte materiale), participație improprie la furtul calificat și distrugere. Mai exact, el și-a agresat concubina de 3 ori, odată în stația de autobuz, și-a jefuit o rudă cu ajutorul fiicei sale, iar ultima faptă este spargerea unui geam al sediului DGASPC, situat pe strada Dorobanți. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului la 5 ani și șase luni de închisoare cu executare. Sentința a fost comunicată pe 5 noiembrie și nu este definitivă.

Florin Fătu și-a agresat concubina în trei rânduri, prima oară la domiciliul din Ovidiu, când a lovit-o pe aceasta cu ciocanul în zona picioarelor, provocându-i vătămări ce au necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale. A doua oară s-a întâmplat tot la domiciliu, inculpatul lovindu-și concubina cu pumnii în zona capului și a spatelui și ulterior cu un lanț metalic în zona picioarelor, provocându-i vătămări ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale. Ultima agresiune s-a petrecut în stația de autobuz unde a lovit-o de asemenea pe femeie cu pumnii și picioarele.

Și-a jefuit o rudă cu ajutorul fetei de 11 ani

În data de 5 iulie 2020, pătruns prin violare de domiciliu în curtea persoanei vătămate, situată în orașul Ovidiu, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani, pe care a determinat-o ca fără vinovăție să intre în interiorul locuinței persoanei vătămate și să îi aducă de acolo un cuptor cu microunde marca Whirpool, un televizor marca Samsung, un set de cosmetice bărbătești, marca Emporio Armani, un parfum bărbătesc, marca Jean Paul Gaultiere și un joc Nintendo DS, toate în valoare de aproximativ 2.500 de lei, bunuri pe care inculpatul și le-a însușit. Și ultima faptă a fost spargerea geamului sediului DGASPC cu o piatră.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că actele de agresiune ale inculpatului exercitate asupra concubinei sale nu pot fi justificate de gelozie, unele dintre acestea fiind de o violență exagerată, prin lovirea repetată a victimei cu obiecte metalice, precum lanț sau ciocan. De asemenea, se reține că actele de violență au fost parțial comise în prezența copiilor minori ai părților, care au asistat de-a lungul timpului la numeroase scandaluri și certuri soldate chiar cu acte de agresiune din partea inculpatului asupra persoanei vătămate. De asemenea, se reține că inculpatul și-a determinat unul dintre copii, în vârstă de 11 ani, să îl ajute la agresarea propriei mame, prin aducerea, la solicitarea sa, a lanțului metalic cu care ulterior a lovit victima. Pe același copil inculpatul l-a determinat, prin amenințări, să îl ajute la comiterea furtului din locuința persoanei vătămate.

Citește și PERICOL! BĂTĂUȘUL care a SPART GEAMURILE la PROTECȚIA COPILULUI își punea FATA de 11 ani să-l AJUTE!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303