REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

5 fete au făcut praf un apartament închiriat, în municipiul Constanța! Video

5 fete au făcut praf un apartament închiriat, în municipiul Constanța! Video

D.R. 13 august 2024 | 00:00 808

Un sejur la mare ajunge să fie un coșmar devenit realitate pentru o doamnă care și-a închiriat apartamentul unor fete din Fălticeni, jud. Suceava. În timpul zilelor de vacanță, după ce proprietara a intrat abuziv în apartament, needucatele au avut tupeul să părăsească temporar locuința pentru a se relaxa departe de haosul din casă. Femeia s-a luat cu mâinile de cap după ce a văzut dezastrul lăsat în urmă... sticle de alcool, lenjerie intimă peste tot, machiaje și bagaje întregeau un peisaj de coșmar.

5 fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video dezordine peste tot

Bunul simț al oamenilor dispare, vacanțele reprezentând o scuză pentru cei care lasă dezastru în urma lor. Cinci minore din județul Suceava s-au dezlănțuit complet în locuința pe care au închiriat-o, petrecând la maximum, folosindu-se și distrugând bunurile proprietarei.

5 fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video

Starea apartamentului, ca după maidan, ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru oamenii care oferă chirii atât în Constanța, cât și în restul țării. Educația acestor fetele lasă de dorit, lipsa bunului simț se vede din dezordinea lăsată, iar persoanele nici măcar nu se deranjează să păstreze o curățenie cât de cât în limita normalului.

5 fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video

Totuși, vina este împărțită în acest caz, de vină fiind și proprietara. Odată ce aceasta a dat spre închiriere apartamentul, ea nu ar fi trebuit să viziteze abuziv locuința până la ziua predării.

5 fete au facut praf un apartament inchiriat, in municipiul Constanta! Video

În video putem vedea încărcătoare, machiaje și chiar un animal prezent în cameră, fapt ce ne arată că fetele nu au plecat spre casă fără să curețe, dar nu poți lăsa așa în urma ta. Comportamentul proprietarei, cât și al fetelor, lasă de dorit, ambele părți fiind vinovate.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016