REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

A cerut ordin de protecție împotriva concubinului pentru că ... a vorbit la telefon cu altă femeie

A cerut ordin de protecție împotriva concubinului pentru că ... a vorbit la telefon cu altă femeie

Victor ROTARU 8 aprilie 2023 | 00:00 1470

Între concubini intervine deseori gelozia, iar certurile sunt inevitabile. Însă, se pare că gelozia a atins noi limite pentru un cuplu din Hârșova, în care ea, S.S., a cerut un ordin de protecție împotriva lui, T.A., pentru că într-o seară, după ce s-a matolit bine, a dat un telefon unei alte femei.

A cerut ordin de protectie impotriva concubinului pentru ca ... a vorbit la telefon cu alta femeieFoto cu rol ilustrativ

Totul a pornit într-o zi, atunci când T.A. a exagerat cu consumul de alcool, certându-se cu concubina, S.S., din cauza unui telefon dat de o femeie dintr-o altă localitate, pe care T.A. o cunoştea de mai mult timp, şi a avut o atitudine ce a determinat-o pe S.S. să solicite emiterea ordinului de protecţie. Bărbatul a considerat că a fost o rătăcire de moment din partea sa, deoarece starea din acea zi nu a fost una care să îl caracterizeze, ci a fost dată de faptul că nu a păstrat măsura în privința consumului de alcool.

Bărbatul a aflat de la prieteni comuni faptul că S.S. a avut probleme de sănătate, fiind, în perioada derulării ordinului de protecţie, şi la spital. Cunoaşte faptul că aceasta nu are o stare de sănătate foarte bună şi de aceea el a acoperit cât mai multe din treburile gospodăriei, pentru ca S.S. să îşi vadă mai mult de sănătate. De asemenea, aceasta are din altă căsătorie un copil pe care părţile l-au crescut împreună de când era la grădiniţă, astfel că acest copil îl cunoaşte drept tată pe T.A..

A cerut ordin de protectie impotriva concubinului pentru ca ... a vorbit la telefon cu alta femeieFoto cu rol ilustrativ

T.A. mai cunoaște faptul că lipsa lui îi creează probleme lui SS, deoarece nu are venituri, copilul este minor, iar traiul şi-l asigură singure, din munca în gospodărie. Concubinei și copilului le este foarte greu şi vina este a lui T.A., motiv pentru care doreşte să repare ce a stricat, iar părţile să fie din nou împreună, ca o familie. T.A. a mai precizat că nu se va mai manifesta niciodată în acest mod, situaţia întâmplată fiindu-i o lecţie suficientă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să respingă cererea având ca obiect revocarea ordinului de protecție, ca nefondată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A trebuit sa citesc de trei ori ca sa inteleg ce informatii au fost amestecate in articol. Informatii copiate de ici, de colo, lipite de aiurea.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016