REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.3° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

A dat Domnul! Autoritățile și-au adus aminte că Poarta 6 e cartier al Constanței!

A dat Domnul! Autoritățile și-au adus aminte că Poarta 6 e cartier al Constanței!

Replica API 15 septembrie 2022 | 15:59 4322

Cartierul Poarta 6 din municipiul Constanța, vreme indelungată, a fost uitat de autoritățile constănțene. Străzi sau alei, trotuare și puținele locuri de parcare , arătau intr-o imagine dezolantă, asemeni unui bombardament.In prezent , toată zona a fost luată la purificat de utilaje și muncitori , in vederea lucrărilor de reabilitare.

Nu mai este un secret faptul că oraşul Constanţa duce o mare lipsă de parcări sau de străzi demne de secolul în care trăim. Sunt, încă, multe cartiere aflate ca după bombardament, unde ani de zile nu a intrat un utilaj al primăriei. Ca de exemplu, Poarta 6! Trotuarele din întreg cartierul sunt ocupate de maşini, împiedicând circulaţia în condiţii de siguranță a oamenilor.

Pe lângă acest fapt, spațiile verzi din apropierea blocurilor de locuințe au fost distruse abuziv pentru realizarea de locuri de parcare improvizate. Iar, dacă vrei să străbați strada Brizei, o arteră destul de circulată atât de mașini cât și de autobuze, trebuie să mergi pe șosea, dar cu mare atenție, pentru a evita o nenorocire.

Acest lucru se întâmplă din pricina numeroaselor mașini parcate pe trotuarele destinate cetățenilor.

Iată că, într-un final primăria s-a gândit și la aceste probleme aferente acestui cartier al Constanței uitat de fostele autorități si au dispus inceperea lucrărilor de reabilitare urmănd ca aventura tristă să fie la modul timpului trecut. Totul după numeroase sesizări ale cetațenilor nemulțumiți de situația existentă. Până la urmă, mai bine mai târziu, decât niciodată!

R.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui peste, v-a apucat dorul de poarta 6, in tot orasul sunt masini pe trotuare, voi unde parcati cand mergeti la sediu Replica ?
1
0
pacat ca trotuarele reabilitate vor deveni sau redeveni mai bine zis, locuri de parcare in loc sa fie lasate pentru pietoni!
1
1
poarta 6 ? veniti si prin inel 2, pe str cutezatorilor, Bravilor, sa vedeti dezastrul in toata splendoarea lui. Baga-ne-am poola in sufletul tau, chitzac !
0
0
Trotuarele au fost si trebuie sa ramana pentru pietoni.
0
0
Vom finaliza lucrarile si pe Sos. Mangaliei, in 2024, inainte cu doua luni de alegeri ! Votati Amiralu !
0
0
terminati si soseaua mangalie,ca e praf nu trotuare,nu sosea,avem borduri
0
0
SIAU ADUS AMINTE SA LE STRICE SI LOR STRAZILE DIN CARTIER
0
0
Fac trotuarele apoi de ce fac trotuarele si nu parcarile. Ba, dar mai saturati-va baaa!
1
0
s-a refacut trotuarele si ce vor face masinile care se parcau pe trotuare ca strazile si asa erau pline de masini ;parcari unde veti face?
0
0
Str.Progresului cand
0
0
Esti un p***t neinformat
0
1
Se vinde droguri in k4 5 si poarta 6 etnobotanice filip si glont de la dicot il lasa sa vanda pe dileri ia spaga de multi anii dna veniti putin pana la constanta sa vedeti
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513