REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.8° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

A evadat din arestul la domiciliu... ca să se tundă!

A evadat din arestul la domiciliu... ca să se tundă!

Victor ROTARU 2 iulie 2024 | 00:00 1029

Românii sunt în general foarte atenți la aspectul lor fizic și, oricât de rău ar duce-o din punct de vedere material, găsesc resursele necesare pentru a se menține îngrijiți. Acesta este și cazul lui Vasile V., care aflat în arest la domiciliu, a dat o fugă până la frizerie, întrucât trebuia să se prezinte în fața judecătorilor în acea zi.

A evadat din arestul la domiciliu... ca sa se tunda!

Totul s-a întâmplat pe 22 iunie 2023, atunci când polițiștii cadrul Poliției Municipiului Constanța s-au deplasat pe str. Albastră din Constanța, în vederea efectuării de verificări şi investigații. Ajunși la imobilul din str. Albastră, unde locuia Vasile V., încercând să ia legătura cu acesta, au constatat că nu se află în imobil și continuând verificările cu privire la acesta, au identificat-o în vecinătatea locuinței pe soția acestuia, care a precizat că soțul său a plecat de acasă de aproximativ 30 de minute și că acesta s-ar putea afla la o frizerie din zona Autogării Sud Constanța, unde a plecat să se tundă.

Polițiștii au efectuat căutări în zona Autogară Sud Constanța, identificându-l pe Vasile V. în incinta unei frizerii. Vasile V. a fost condus la sediul Poliției Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, iar după întocmirea actului de constatare, a fost condus la locuința sa. Cu ocazia audierii, Vasile V. a declarat faptul că în luna octombrie a anului 2021 a fost arestat preventiv pentru infracțiunea de tâlhărie, până în luna februarie a anului 2023, când Judecătoria Constanța a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu, măsură ce a fost menținută succesiv până în luna iunie a anului 2023. În data de 22 iunie 2023, deși cunoștea că se află sub măsura arestului la domiciliu, a hotărât să meargă la o frizerie din zona Autogării Constanța pentru a se tunde, deoarece în ziua următoare trebuia să se prezinte la instanța de judecată.

A evadat din arestul la domiciliu... ca sa se tunda!

Vasile V. a menționat că frizeria se află în proximitatea locuinței unde executa măsura arestului la domiciliu, ajungând acolo în aproximativ 7 minute, trebuind să traverseze doar șinele căilor ferate. Ajuns la frizerie, bărbatul a constatat că înaintea sa mai sunt vreo 3 clienți și a fost nevoit să aștepte în interiorul frizeriei. După ce s-a tuns, în fața frizeriei s-a întâlnit cu soția sa și cu doi polițiști, ce i-au adus la cunoștință fapta comisă, ulterior conducându-l la sediul IPJ Constanța.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța a decis să îl condamne pe Vasile V. la 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. Întrucât infracțiunea dedusă judecății este concurentă cu infracțiunea de tâlhărie calificată pentru care a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani și 6 luni închisoare, acesta urmează să ispășească 5 ani și 8 luni de închioare cu executare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU....GEORGE....NU SUNT...CATUSE....SUNT BRATARI DE BUNA PURTARE...
1
0
Ce tot blurați cătușele în poze ? Vai ce rușine ,se văd cătușele... Papagalilor !
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515