REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.5° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

A făcut FULL-ul la MAȘINĂ și a FUGIT FĂRĂ să PLĂTEASCĂ, la Năvodari!

A făcut FULL-ul la MAȘINĂ și a FUGIT FĂRĂ să PLĂTEASCĂ, la Năvodari!

Replica API 8 noiembrie 2021 | 13:58 17963

Probabil creșterea prețului la carburant ne-a pus pe gânduri pe cei mai mulți dintre noi, fapt care ne determină să ne calculăm mai bine banii destinați alimentării lunare cu combustibil. Se pare că sunt și persoane care nu gândesc la fel și aleg o cale ceva mai simplă și, totodată, ilegală, de a fenta prețurile ridicate de la pompă. Este și cazul unui tânăr care, deși conștient, probabil, că în ziua de azi orice stație peco este dotată cu camere video, a ales să alimenteze până la refuz mașina după care s-a urcat și a plecat fără să-și pună problema că ar trebui să și achite, la casă, contravaloarea combustibilului.

(click pe imagine)

În data de 5 noiembrie, la orele prânzului, un tânăr a ales să alimenteze mașina la o stație peco din Năvodari, mai exact în zona fostei tabere de copii. Acesta a alimentat cu combustibil în valoare de aproximativ 250 de lei după care s-a urcat în mașină și și-a văzut liniștit de drum, fără a trece, cum era normal, pe la casierie.

De specificat este că șoferul încă are timp să achite prejudiciul pentru că reprezentanții stației de alimentare au luat în considerare și o posibilă „rătăcire de moment” a bărbatului și nu s-a format încă o plângere oficială către organele abilitate. În caz contrar, șoferul este pasibil de dosar penal, fapta fiind încadrată la furt calificat.

Update:

Potrivit informațiilor, bărbatul în cauză a revenit în stația peco și a achitat suma datorată, cu precizarea că la momentul inițial a achitat niște sticle cu apă și nu-și a dat seama ca nu i s-a încasat contravaloarea carburantului.

Gelu ACCELEANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asta cu peco a furat la viata lui nu i plngeti de mila ca e un escroc
6
8
mirlezl avea 5 lei de gaz,si 5 ptr seinte de floare.a dat tzeapa si o sa plateasca de citeva ori mai mlt,plus dosar penal ptr furt.Inteligent,smeker de nisip.
11
3
MEL adica va da mielul
5
6
Mertoi la Politie, pe yt, tot la nvd
2
4
E cumva OPEL????
8
3
... vrei sa saraceasca Chelaru ?
10
3
Ce marca este masina ca eu nu vad fara ochelari
13
8

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303