REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

A fost evacuat din casa părinților din cauza unei mașini de spălat

A fost evacuat din casa părinților din cauza unei mașini de spălat

Victor ROTARU 19 aprilie 2023 | 00:00 2879

Între fraÈ›i există mereu momente de tensiune, de la cele mai fragede vârste până la cele mai înaintate. Astfel, doi fraÈ›i au ajuns la cuÈ›ite, după ce N.M. i-a reproÈ™at surorii sale, S.M., cum trebuie să pună pernuÈ›a de detergent, sfârÈ™ind È™i lovit cu mai multe obiecte care i-au stat în cale surorii, dar È™i evacuat din casa părintească.

A fost evacuat din casa parintilor din cauza unei masini de spalatFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat atunci când N.M. i-a explicat surorii sale, S.M., să pună pernuÈ›a de detergent în cuva maÈ™inii de spălat È™i nu în sertarul acesteia. În acel moment, sora sa s-a enervat, aruncând cu ceaÈ™ca de cafea pe care o avea în mână în spre el, dar È™i cu alte obiecte pe care le avea la îndemână, chiar È™i cu o glastră de flori. Ca urmare a celor întâmplate, N.M. a început să o lovească pe sora sa cu picioarele în burtă È™i cu pumnii în cap, alergând-o prin curte.

N.M. a declarat în faÈ›a instanÈ›ei faptul că nu are nimic cu sora sa, È™tiind că aceasta este agresivă, transmiÈ›ând că S.M. se plimbă ziua prin sat, iar noaptea vin bărbaÈ›i la ea în casă, în aceeaÈ™i casă unde stă È™i copilul ei.

Având în vedere că S.M. locuieÈ™te în imobilul unde are ÅŸi domiciliul ÅŸi că aceasta este unica ei locuință fără alte alternative, având în vedere că aceasta este o persoană cu probabile afecÅ£iuni dar că are un copil minor în întreÅ£inere, de asemenea având în vedere că motivele episodului violent între părÅ£i, este legat de elemente precum spălatul rufelor, o îndeletnicire de care se ocupau È™i o altă persoană, se naÅŸte îndoiala rezonabilă dacă acesta nu ar fi fost decât un alibi al N.M. de a-i aplica reclamantei o corecÅ£ie fizică, a cărei oportunitate o aÅŸtepta.

Mai mult decât atât, toate indiciile îl recomandă pe pârât, N.M. ca fiind într-o perioadă mai puÅ£in fastă a vieÅ£ii. Este proaspăt divorÅ£at, din luna ianuarie 2023, ÅŸi în acest context a revenit în locuinÅ£a părinÅ£ilor săi, unde în mod stabil locuia S.M. dinaintea sa, ceea ce de asemenea este de natură a indica o anumită înclinaÅ£ie spre agresivitate a acestuia.

A fost evacuat din casa parintilor din cauza unei masini de spalatMinută judecătorească

MagistraÈ›ii din cadrul Judecătoriei Macin au decis să emită un ordin de protecÈ›ie pentru o perioadă de 3 luni, prin care se dispune evacuarea lui N.M. din casa părintească, obligându-l pe acesta să păstreze o distanță de 100 de metri față de S.M. SentinÈ›a nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde o fi concluzionat Sandu că ăla e putoare ? Probabil că este femeie sau limbist și nu observă că putoarea este de fapt sora sa cu copil din flori si care se cordeste cu barbatii . Omul i a aplicat o corectie binemeritata dar femeie si a tras o probabil si cu judecatorul
6
4
O putoare de om... Bai nene daca si-asa nu iti place munca si stai pe capul parintilor mai faci si figuri. Stai cu chiria, esti barbat dute la munca
4
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677