REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

A fost inaugurată clinica medicală „Almed“! Video

A fost inaugurată clinica medicală „Almed“! Video

Marieta ȘTEFAN 17 octombrie 2023 | 00:00 2711

Clinica „Almed“, situată pe strada Corbului nr. 3, și-a deschis porțile, ieri, 16 octombrie a.c., la ora 7:30. Până la ora 16:00 a fost vizitată de aproximativ 60 de pacienți, care s-au programat și pentru consultații viitoare. Administratorul clinicii se așteaptă la un număr mai mare de pacienți în perioada următoare deoarece aici sunt oferite servicii de înaltă calitate.

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

Clinica "Almed" a avut inaugurarea ieri, 16 octombrie, începând cu ora 7:30. Clinica, realizată la standarde înalte, este compartimentată în patru cabinete medicale, o sală de recoltare analize medicale și o sală de tratament. În prima zi de funcționare, instituția medicală va face cadou primilor 50 de pacienți un pachet de analize în valoare de 200 de lei.  Administratorul instituției medicale a avut emoții deoarece vrea să aducă ceva nou pe piață, prin atmosfera de lucru mai prietenoasă și prin servicii de calitate.

„Am avut emoții la deschidere fiind un concept nou pe piață. Serviciile noastre sunt asigurate de profesioniști, într-un cadru prietenos și cât mai familiar“, ne-a declarat Alexandru Raclia Almed, administratorul Clinicii „Almed“.

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

În cele patru cabinete se vor face consultații pentru mai multe specializări medicale, cum ar fi: Medicina Muncii, Neurologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină Internă, Psihiatrie, Cardiologie, Endocrinologie, Pediatrie, Dermatologie, Estetică Facială,  Urologie, Ozonoterapie, O.R.L., P.R.P. (injecții pentru a subția stratul de grăsime).

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

În prima zi au fost în jur de 60 de pacienți, care au venit între orele 7:30 și 16:00. Unii dintre ei s-au programat pentru a beneficia de consultații în perioada următoare.

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

„Am avut aproximativ 60 de pacienți, care au beneficiat de serviciile noastre medicale. Din partea pacienților am avut un feedback pozitiv în urma serviciilor medicale oferite la cele mai înalte standarde. O parte dintre pacienți s-au programat pentru a le oferi în continuare consultații. Fluxul de pacienți a fost în intervalul orar 7:30-16:00“, a adăugat Alexandru Raclia Almed.

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

Programul zilnic al clinicii este între orele 7:30 și 18:00. Pentru perioada următoare sunt așteptați un număr mai mare de pacienți datorită serviciilor de calitate oferite de cadrele de specialitate care lucrează acolo.

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

„Pentru perioada viitoare ne așteptăm că numărul de pacienți care ne vor trece pragul să fie din ce în ce mai mare pentru că oferim servicii de calitate și la cele mai înalte standarde“, a concluzionat administratorul Clinicii „Almed“.

A fost inaugurata clinica medicala „Almed“! Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510