REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

A fost lansată licitația pentru etapa a III-a a proiectului de asfaltare din comuna Mihail Kogălniceanu

A fost lansată licitația pentru etapa a III-a a proiectului de asfaltare din comuna Mihail Kogălniceanu

Andreea CONDURACHE 5 decembrie 2023 | 10:50 1054

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu a lansat în cursul zilei de luni, 4 decembrie a.c., o procedură de licitație publică ce vizează execuția lucrărilor de asfaltare a drumurilor comunale - etapa III. Valoarea contractului este de 6.977.660 de lei fără TVA. Atribuirea contractului va avea loc în cursul zilei de 20 decembrie a.c..

A fost lansata licitatia pentru etapa a III-a a proiectului de asfaltare din comuna Mihail KogalniceanuPrimăria comunei Mihail Kogălniceanu

A fost lansată licitația pentru execuția lucrărilor de construire în cadrul proiectului ,,Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu - Etapa III”. Vă reamintim că, proiectul este finanțat prin PNI Anghel Saligny”. Vor fi modernizate străzile Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți, Daciei, Victoriei, Aleea Stadio, strada Stadion, Brândușelor, Stejarului, strada Prelungirea Decebal, dar și străzile 1, A, B și C. Valoarea contractului este de 6.977.660 de lei fără TVA. Atribuirea contractului va avea loc în cursul zilei de 20 decembrie a.c..

,,Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Vestea a semnat la sediul MDLPA mai multe contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ,Anghel Saligny”. Comuna Mihail Kogălniceanu a semnat contractul de finanțare ,,Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – etapa III „. Investiția intră în linie dreaptă. În perioada următoare urmează să aibă loc procedura de achiziție publică care va desemna executantul care realiza lucrările! Prin acest obiectiv de investiție reușim să asfaltăm aproape în totalitate străzile și drumurile din localitatea noastră! Astfel îndeplinim unul din cele mai stringente obiective ale administrației noastre” a transmis primarul Ancuța Belu la momentul semnării contractului de finanțare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510