REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
18.4° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

A început Consiliul Naţional al PNL... fără Ciucă. Video

A început Consiliul Naţional al PNL... fără Ciucă. Video

Andreea VLAICU 15 septembrie 2024 | 11:57 578

Duminică, 15 septembrie a.c., Consiliul Naţional al PNL s-a reunit pentru a valida candidatura liderului liberal, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidenţiale. Totuși, reuniunea a început în absența lui Nicolae Ciucă, acesta urma să sosească mai târziu, deoarece dimineața a fost prezent în județul Galați, în zonele afectate de inundații.

A inceput Consiliul National al PNL... fara Ciuca. Videoimagini de la ședință

Aproximativ 1.400 de delegaţi participă la şedinţa care are loc la Palatul Parlamentului, iar cu această ocazie, liberalii vor adopta şi câteva rezoluţii legate de strategia partidului.

A inceput Consiliul National al PNL... fara Ciuca. Videoimagini de la ședință

Joi, Biroul Executiv al PNL a aprobat o derogare care îi permite lui Nicolae Ciucă să candideze la alegerile prezidențiale, în contextul în care liderul liberalilor nu avea vechimea necesară în partid, conform statutului, a precizat prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. La eveniment sunt prezenți delegații PNL Constanța, printre ei aflându-se Silviu Coșa, prefectul în funcție dar și cel care deschide lista candidaților PNL Constanța la Senat, Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța, Mihaela Andrei, consilier local, Marian Crușoveanu, deputat PNL, Stelian Gima, vicepreședintele CJ Constanța.

A inceput Consiliul National al PNL... fara Ciuca. Videoimagini de la ședință

UPDATE Ora 12:58 Emil Boc a ridicat sala în picioare cu un discurs în care l-a lăudat pe Nicolae Ciucă. A fost cel mai aplaudat moment de până acum.

UPDATE Ora 12:56 Primarul Clujului, Emil Boc, a spus despre Ciucă faptul că este un om care ”când aude alarma fuge spre pericol, ca să ne protejeze pe noi ceilalți”:

    ”Noi ca români suntem în căutarea unei busole politice. Cine e președintele capabil să ofere securitate țării, să impună reforma administrativa, capabil să fie un gardian al justiției? Capabil să readucă românii acasă? Acesta e Nicolae Ciucă (…) Nicolae Ciucă e un om care când aude alarma fuge spre pericol, ca să ne protejeze pe noi ceilalți”.

UPDATE Ora 12:52 Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la sosirea la Consiliul Naţional al PNL, că semnează pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la Preşedinţie, dacă i se solicită, menţionând că face acest lucru pentru orice candidat de dreapta, transmite Agerpres. Întrebat pe cine susține între Elena Lasconi și Nicolae Ciucă, Nicușor Dan a declarat că ”este un om de dreapta”. Detalii, aici.

UPDATE Ora 12:50 Valeriu Iftime, președintele CJ Botoșani a spus despre Nicolae Ciucă: ”E cel mai frumos președinte, uman”.

UPDATE Ora 12:49 Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a luat cuvântul la Consiliul Național al PNL și a declarat, între altele: ”PSD este adversarul nostru. Dacă ar putea ne-am vrea morți și îngropați. Nu mor caii când vor câinii”, a spus liberalul.

UPDATE Ora 12:31 În cadrul Consiliului Național, PNL a adoptat rezoluția privind ”Siguranța cetățeanului, a familiilor și a comunităților locale, prioritate liberală fundamentală pentru mandatul prezidențial 2024 – 2029 și pentru programul de guvernare al PNL 2024 – 2028” și rezoluția pentru ”susținerea culturii și identității naționale”

UPDATE Ora 12:13 La eveniment a ajuns și Nicușor Dan.

UPDATE Ora 12:11 A venit Nicolae Ciucă, întâmpinat cu aplauze de toată sala. El a intrat pe scenă în timpul discursului Ralucăi Turcan.

UPDATE Ora 12:03 Raluca Turcan a luat cuvântul și i-a întrebat pe liberalii din sală dacă sunt gata să câștige alegerile. Răspunsul sălii a fost un ”Da” anemic.

UPDATE Ora 11:49: Alina Gorghiu: ”Am bătut PSD măr în 2014 și vom face același lucru în acest an. România are nevoie de sinceritate și siguranță . Azi vom adopta o rezoluție prin care dăm familiilor din România siguranță. PNL e singurul partid care a făcut lucrurile concrete pentru siguranța cetățenilor”.

Nicolae Ciucă s-a alăturat PNL în octombrie 2020, iar, conform statutului partidului, pentru a candida la Președinție este necesară o vechime de cinci ani.

Pe 29 august, Biroul Politic Național l-a desemnat pe Nicolae Ciucă drept candidat pentru alegerile prezidențiale, urmând ca această decizie să fie validată de Consiliul Naţional.

Video 1:

 

Video 2:

Video 3:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie dat foc sa arda ca sobolanii
0
1
Andrei este cea mai urata pproasta si respingatoare creatura din univers. Am gresit din cauza hohotelor de ras. Peneleu este kkao maxim
2
0
Andrei este cea mai urata pproasta si respingatoare creatura din univers. Am gresit din cauza hohotelor de ras. Peneleu este kkao maxim
2
1
Andrei este cea mai irata pproasta si respingatoare creatura din univers.
2
0
Cosa este un gunoi mai mare decat bouleanu si iuby Sorinella
2
2
Cosa si Andrei. Maxima ipocrizie, hotzie si prrostie. Da unde este coruptul si prostanakul Sorin Mihai?
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245