REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
23.4° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

A început Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia! Video

A început Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia! Video

V.S., M.P. 23 august 2024 | 19:12 976

Dacă vreți să retrăiți sau să descoperiți atmosfera minunată oferită de Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, sunteți invitați între 23 și 25 august în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia. Artiști de renume din România, dar și tineri care sunt la început de carieră și care concurează pentru un mult râvnitul trofeu al festivalului, vor urca pe scenă în cele 3 zile. În prima seara, vor urca pe scenă artiști consacrați precum 3 Sud Est sau Horia Brenciu.

A inceput Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia! Video

La 61 de ani de la prima ediție, Festivalul de la Mamaia va avea și în acest an două secțiuni – creație și interpretare. Pentru prima oară, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța va acorda în acest an un Premiu Special unui artist care de-a lungul timpul a adus o contribuție deosebită prin opera sa muzicală la legenda, gloria și faima stațiunii Mamaia. Premiul a fost instituit la solicitarea OMD Mamaia Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

A inceput Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia! Video

Pe lângă concurenți, în cele 3 seri de festival vor susține recitaluri artiști consacrați.

În prima seară, pe vineri, 23 august vor urca pe scenă 3 Sud Est, Zdob si Zdub, Compact, The Motans și Horia Brenciu & HB Orchestra. Sâmbătă, 24 august vom fredona melodii consacrate împreună cu Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Florin Ristei, Connect-R și Loredana, iar duminică, 25 august, în seara de Gală, ne vor încânta cu muzica lor Irina Baianț, Feli, Lidia Buble, Bere Gratis și Vama.

A inceput Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia! Video

Evenimentul este organizat de Consiliului Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, cu sprijinul Primăriei Constanța.

La secțiunea Interpretare candidații calificați sunt: Holingher Bryana, Leu Catinca, Racu Delia-Andreea, Melissa Antonesi, Filipoiu Eleonora Maria, Both Ileana Paula, Lungu Adriana Georgiana (Gavrila), Dinu Ariana Raisa Andra Toader Luana Mihaela, Boboc Carla.

A inceput Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia! Video

La secțiunea Creație: Creimerman Theodor Dan - Cred ca te iubesc, Dan Pavelescu - De n-ai fi tu, Sergiu Rudichi - Indiferenta, Viorel Gavrila - Vei fi mereu, Popa Răzvan - Adam - Freedom, Nicolae Caragia - Despre noi... apoi Mihai Alexandru - Undeva, Croitoru Codrut - Valentin - Amintirile, Marius Mogą, Răzvan Matache, Vizi Imre, Mihai Dumitrescu - Monocrom, Cristian Faur - O mie de dorințe.

A inceput Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia! Video

Fac parte din juriu următorii:  Horia Moculescu, Ionel Tudor, Liana Stanciu, Corina Chiriac, Marius Țeicu, Laura Parfinov, Marian Cioacă.

A inceput Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia! Video

Video 1:

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viceprimarul idiot rusu mareste impozitele si taxa pe parcare de 3 ori ca sa tina o armata de putori in primarie, v-au prostit la vot si acum fac ce vor
0
0
Sa imparta si sa fure terenuri care nu le apartin au putut si pot toti nemernicii de primari.Sa construiasaca sau sa renoveze o cladire nu pot ca nu le iese miloane de euro de furat,mai ales din banii UE. O primarie cu primari,cu edili de c***t de 34 de ani numai nenorociti hoti scapati cu doasre masluite,liberi .Daca nu ar fi furat toti nenorocitii Constanta nu ar fi aratat atat de urat azi.De vina sunt mai ales cei care i-au judecat si ii judeca si ii fac scapati pe toate aceste scursuri nu oamani.Un oras atat de mare sa nu avem o sala de sport un spital nou construit,o fabrica,o scoala,un teatru,un cinematograf,o sala de sport,un bazin olimpic,un stadion olimpic mare de 70000 de locuri dupa 34 de ani?Asta spune cati si ce tampiti sunt si au fost in primarie de 34 de ani la conducerea acestui oras.Ce c***t lasati putorilor in urma voastra copiilor vostri? Le lasati averi si bani? Nu o sa aveti parte de nimic .Veti plati inapoi inmiit tot si copiii vostri tot ce ati furat toti.
7
0
Ii dau cu aceasta ocazie o mare mu ie pigmeului ionut rusu.
9
0
Teatrul de vară don Mamaia când se reabilitează?
7
0
Unde se tine? La Henry Coanda?
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913