REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
14.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

A început litoralul pentru... bugetari! Zeci de persoane de la Universitatea din Galați, 5 zile gratuite în Mamaia

A început litoralul pentru... bugetari! Zeci de persoane de la Universitatea din Galați, 5 zile gratuite în Mamaia

Andreea VLAICU 14 iunie 2024 | 00:00 4762

În timp ce unii dau bani grei, pe care-i strâng într-un an de muncă, pentru a-și petrece concediul la mare, la munte, sau în alte zone turistice din țară, altora le este servit sejurul pe tavă. Pe banii statului, desigur. Universitatea Dunărea de Jos, de exemplu, cumpără servicii pentru 70 de persoane din personalul de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, și nu numai, care vor petrece 5 zile pe litoral. Se invocă un proiect fantomă, despre care nu știm nimic, doar că vizează sprijinirea activităților transfontaliere. Pentru cazarea pe litoral, statul, prin Ministerul Educației, va plăti peste 100.000 de lei.

A inceput litoralul pentru... bugetari! Zeci de persoane de la Universitatea din Galati, 5 zile gratuite in Mamaia

Recent, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a lansat o procedură de licitație în vederea contractării serviciilor de servire masă, cazare și coffee-break în cadrul proiectului pentru sprijinirea activităților transfrontaliere: Activități transfrontaliere pentru integrarea lingvistică și culturală a românilor de pretutindeni și dezvoltarea spațiului european al educației, Componenta 2, FSS 2024.

5 zile, sejur pe litoral

Potrivit anunțului, perioada pentru desfășurarea serviciilor este 25-29 iunie, anul acesta. La unitatea de cazare vor veni 70 de persoane și vor beneficia de 3 mese incluse, respectiv mic dejun, prânz și cină, dar și o pauză de cafea în fiecare zi. Cazarea se va face în unități de cazare de 3 stele, la o distanță de maximum 1 km de Pavilionul Expozițional din Constanța. Pentru toate acestea, Ministerul Educației va plăti 103.383 de lei.

A inceput litoralul pentru... bugetari! Zeci de persoane de la Universitatea din Galati, 5 zile gratuite in Mamaiacaptură din anunțul licitației

Ce vor mânca participanții

După condițiile cazării, cea mai importantă rămâne mâncarea. Astfel, cei 70 de participanți vor avea parte de bufet suedez. De exemplu, la prânz vor avea de ales între cel puțin 2 sortimente de supă/ciorbă, cel puțin 3 feluri de mâncare principale și 3 tipuri de garnituri și salate, dar și desert. La cină, la fel, mâncarea este variată. Aceștia vor servi aperitive pe bază de legume, pește, icre, brânzeturi, pui/vită și salate și cel puțin 3 feluri de mâncare principale și 3 tipuri de garnituri și salate. Seara vor servi, din nou, desert. 

A inceput litoralul pentru... bugetari! Zeci de persoane de la Universitatea din Galati, 5 zile gratuite in Mamaiacaptură din anunțul licitației

Și încă un detaliu important: instituția de învățământ a cerut asigurarea, gratuit, a unui număr de 35 de locuri de parcare. De precizat faptul că nu se cunosc prea multe date despre proiectul în baza căruia angajații universității și musafirii săi își fac sejurul pe litoral, gratis, timp de 5 zile.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au dat drumu la cerseala din banii de taxe.
3
0
hai cu pomana! de platit platim toti.
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515