REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

A început nebunia în magazine, înainte de Paște

A început nebunia în magazine, înainte de Paște

Virgil STOIAN 14 aprilie 2023 | 00:00 1477

Mai sunt doar câteva zile până la Paște și febra cumpărăturilor a cuprins constănțenii. Chiar dacă prețurile au explodat în ultima perioadă, de pe masa de Paște se pare că nu poate lipsi carnea de miel, cozonacii și pasca. Hipermarketurile sunt pline până la refuz, oamenii aproape călcându-se în picioare pentru a mai prinde un cozonac sau jumătate de miel.

A inceput nebunia in magazine, inainte de Paste
Ca întotdeauna, oamenii au luat cu asalt hipermarketurile pentru a-și asigura proviziile de Paște. Cozile de la casele de marcat sunt imense, oamenii se plimbă parcă dezorientați, căutând ceva sau nimic, unii cu listă bine stabilită de acasă, alții pur și simplu luând ce consideră că au nevoie.

A inceput nebunia in magazine, inainte de Paste

Raionul unde se vinde carnea de miel este și el asaltat, prețul de 37,90 lei părând a fi unul atractiv pentru cumpărători, având în vedere că în piețe kilogramul de carne de miel oscilează între 45-50 de lei kilogramul. Un alt raion super aglomerat este cel de brutărie patiserie, angajații abia reușind să umple rafturile cu cozonaci, pască și alte cocături căutate de constănțeni.

A inceput nebunia in magazine, inainte de Paste

Kilogramul de pască este 39 de lei, însă se poate cumpăra chiar și jumătate din tradiționalul preparat de Paște.

A inceput nebunia in magazine, inainte de Paste
În concluzie, cu toate că prețurile sunt mari, constănțenii nu se lasă până nu au masa de Paște încărcată de produse tradiționale, chiar dacă asta înseamnă o gaură imensă în buget.

A inceput nebunia in magazine, inainte de Paste

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intreb javrele care nu au dat pensiile pensionarilor.Unde sunt banii? O stire apare la televizor ca nu vor fi bani,iar imediat apar prostavanii la televizor si mint dand declaratii false. Nemernicii nu au avut nici macar curajul sa spuna adevarul,atat de lasi si meschini sunt.In loc de miel altii mananca pule la televizor,mintind cu o nesimtire crasa de cea mai joasa speta umana ca vor da pensiile parintilor,bunicilor sa isi cumpere miei de Paste.L-au dat PULE guvernantii sa manance de Paste.Toti pensionarii cei mai in varsta au fost pacaliti cu pensiile.Au profitat nemernicii ca sunt in varsta si neajutorati si nu pot depune plangeri ca nu au primit pensiile.Daca erau afara erau linsati de populatie pentru ce au facut seniorilor.In alte tari civilizte din UE nu se intampla niciodata asa ceva sa nu primeasca pensioanarii rentele.Seniorii sunt respectati.In Romania nu sunt respectati sunt umiliti si batjocoriti de guvern dovada ca nu au primit pensiile. Un cutremur de 8 trebuia .
2
0
Marea inghesuiala ...pensionarii nu au primit pensiile de Paste. Ei nu au dreptul la sarbatori ,la viata.Toate declaratiile facute ca aduc pensiile mai devreme sunt o mare minciuna.Asa vom merge si noi sa-i votam... mai la sfantul asteapta.Ei au parinti? Asa isi mint si parintii lor in ochi , ii mint dandu-le codouri de Pasti si spunand cat "bine" fac ei pentru cetatenii acestei tari.Sa le stea mielul in gat la toti asa cum nu au dat pensiile.Sa mamance ei sa se imbuibe ei sa le iasa mileul pe nas.Sa-si mareasca salariile lor ca nu le mai ajunge.
3
0
Inghesuială la gunoaie din market Producatorii r*mâni ia falimentat statul Iar cară nemții și francezii saci cu bani după sărbători Preturi ca în vestul Europei Foame ca la romani Tomberoanele scârție trebuie încărcate peste o săptămână Cumpara romanul ca la apocalipsa și aruncă la gunoi
2
1
asa si kare i stirea ? de aeroport, din cta nu scrieti k e in ,,coma,, nu se mai face bine nici cu militia, cat timp e artagel,,manager,? rusinee,uff
2
0
Daca oamenii ar intelege ca sarbatoarea religioasa nu are legatura cu crapelnita,nu s-ar mai inghesui sa cumpere anumite produse pe care de fapt nu te obliga religia sa le ai. Obiceiuri,unele mai putin destepte,repatate des devin traditii si sunt pe langa credinta. Degeaba halesti miel daca altfel te porti urat cu ceilalti. Degeaba bagi la burdihan o lista de haleli ,,traditionale'' ,spui ca esti ortodox dar faci ca satanistii la betie. Daca lumea nu s-ar lacomi,nici comerciantii de regula lacomi si perversi nu ar mai avea cum sa creasca preturile. De sarbatori,se poate trai si fara respectarea traditiei de a fi fraier si mai bine cu credinta,daca o ai. Daca nu crezi in nimic,atunci haleste si toarna alcool in tine pana behai,dar nu te da credincios,ca se vede cum esti de fapt!
1
0
Obosiți cei de mai jos
3
1
La Milano de Paste un cozonac de 0,8kg costa 2,30 euro !, la noi costa 10euro!, asta,inseamna sa ai nivel de trai ridicat ba !, din cauza amaratilor cresc preturile ca sunt morti de foame!, Cumparati !
7
3
va scriu la ambii idioti, pentru ca ati ajuns la concluzia ca romanii nu trebuie sa mai cumpere mancare. Fiecare cumpara ce vrea, cat vrea, in functie de banii pe care-i are, nu-i mai judecati voi, ca are cine, distrusilor !
4
8
Cumparati fraierilor, cumparati!
10
2
Oameni cu bani.Da ce sa le faci.Dupa umplu tomberoanele cu ele ce au rămas.Multe din cele cumpărate acum cu buluceala se duc la gunoi.Eu sint cu handicap Am 5,4mil pensia,am chirie medicamente curent apa.Pastele cum vine asa se duce.Candeluta sa i mi ardă si sint mulțumit.Daca primesc ceva pomana de la vecini ii ok Dacă nu iar ii ok.Sa fiti sănătoși.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510