REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

A încercat sau nu tatăl lui Vlad Pascu să-și scape copilul de închisoare? Video

A încercat sau nu tatăl lui Vlad Pascu să-și scape copilul de închisoare? Video

Mariana MURAT 8 decembrie 2023 | 13:01 3419

La câteva luni după ce Vlad Pascu a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai, tatăl teribilistului a făcut și primele declarații. Acesta dezvăluie dacă a apelat sau nu la ajutorul autorităților, după ce fiul a provocat tragedia, pentru a-l scăpa de pedeapsă.

 A incercat sau nu tatal lui Vlad Pascu sa-si scape copilul de inchisoare? VideoMihai Pascu- declarații

La câteva luni după ce fiul său a provocat un accident rutier în stațiunea 2 Mai, soldat cu decesul a doi studenți, Mihai Pascu face declarații neașteptate cu privire la lucrurile ce s-au întâmplat. Bărbatul răspunde acuzațiilor pe care le-a primit în ultimele luni, dezvăluind dacă a apelat sau nu, în acea noapte, la ajutorul polițiștilor din Constanța pentru a-i lăsa fiul să plece nepedepsit acasă. 

Cum răspunde Mihai Pascu acuzațiilor primite?

Tragedia provocată de Vlad Pascu în urmă cu aproape 4 luni a șocat o țară întreagă.
Tânărul de 19 ani s-a urcat la volanul mașinii sale după ce a consumat substanțe interzise, provocând un accident rutier soldat cu moartea deloc doi tineri, Sebi și Roberta. Însă, înainte de incident, Vlad fusese oprit de polițiști și supus testului pentru consumul de băuturi alcoolice. La scurt timp, Pascu a fost lăsat să plece, iar ulterior a provocat accidentul mortal.

Imediat după accident, în spațiul public a circulat zvonul conform căruia, în noaptea tragică, Vlad și-ar fi sunat tatăl pentru a-i cere ajutorul, atunci când a fost oprit de polițiști, iar bărbatul a apelat, mai departe, la cunoștințele sale, pentru ca fiul său să fie lăsat să plece și să scape de o posibilă pedeapsă.

Zilele trecute, Mihai Pascu a răspuns acuzațiilor primite în acest caz, declarând că el nu a încercat să-și scape fiul de închisoare și că nici nu avea cum să facă acest lucru, pentru că, spune el, nu cunoaște nicio persoană care să activeze în cadrul Serviciului de Poliție din Constanța.

Niciodată! Nu Cunoșteam pe nimeni. Nu a existat niciodată așa ceva. Cred ca în Constanța am fost, în toată viața mea, de 5 ori. Nu am nicio treabă, nici nu-mi place litoralul din România. (…) De unde să sun?! Nici nu am vreun număr de telefon. Așa s-a vehiculat și vivazi de banii pe care-i am și vizavi de proprietăți”, a spus Mihai Pascu. 

Ce avere are, de fapt, tatăl lui Vlad Pascu?

Despre familia lui Vlad Pascu s-au spus multe lucruri, după ce băiatul de 19 ani a provocat accidentul rutier în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. Despre Mihai și Miruna Pascu s-a spus că ar deține sute de proprități în Capitală, printre care o mulțime de case și de apartamente. Ba chiar, la un moment dat, circula zvonul cum că Mihai Pascu s-ar fi ocupat cu cămătăria, lăsând zeci de oameni fără case.

Ei bine, tatăl lui Vlad Pascu a vorbit și despre aceste lucruri, spunând că nu se consideră un om atât de bogat și că averea lui se ridică, în total, la aproximativ 2 milioane de euro. Cât despre ocupația de cămătar, Mihai Pascu a negat vehement aceste informații, spunând că nu se ocupă cu astfel de lucruri. 

Dacă mi-aș vinde tot, probabil că aș ajunge undeva la 2 milioane de euro. Dar dacă aș vinde tot și pe prețul pe care l-aș aștepta ceva timp. (…) Am două apartamente. (…) Nu există așa ceva(n.r. referindu-se la informațiile conform cărora ar fi cămătar)”, a mai spus tatăl lui Vlad Pascu, conform wowbiz.ro. 

Video

@valentynohotyahoo6

Pascu Mihail, răspunde la întrebararea dacă a intervenit telefonic în ziua tragediei din stațiunea 2 Mai.

♬ sunet original - valentynohot@yahoo.com

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede de la o poștă ca la mituit pe Ceaușescu țară șpăgarilor suntem
1
0
Lumea urla de n1tza, presa vorbeste, PICCj doarme. Uraa
2
0
Atentie la Gill Julien Iacobici nasul lui nitza teodoru si la primarita psd , prin ei se incearca lucruri ciudate, afaceri cu terenuri, revenim
5
0
Nitza teodoru a vrut spaga sa aranjeze sa ii scape pe astia. Dar au inregistrat altii cand a se vorbea de aranajament, altfel nea procuroruul nitza spagarul , facea manevra
6
0
Cel mai p***t tata. Daca aveai fete ajungeau c***e. Pascu e un curvar de om care sparge banii pe strazile de c***e din Amsterdam. Merita scuipat curvarul
6
0
Da asa se pare. Nu cunoaste politisti, cunoaste proc urori. Ah, de fapt nevastasa. Ce ne mai place shaworma...
6
0
Sub girul justiției Ro.
8
0
nici noua nu ne place de turistii ce conduc drogati si omoara pietoni, vrem turisti nemilionari care nu se drogeaza si nu ne trateaza cu grandomanie
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510