REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Joi, 29 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6836
24.6° Constanța Joi, 29 August 2024 Anul XX Nr. 6836
 

A încurcat-o! Fane Văncică va da lecții de conduită doar din închisoare

A încurcat-o! Fane Văncică va da lecții de conduită doar din închisoare

Mariana MURAT 29 august 2024 | 00:00 3095

Problemele se țin scai de Fane Văncică! După ce și-a cerut eliberarea condiționată, însă fără nici un rezultat, în cazul condamnării definitive la trei ani jumătate pentru lipsire de libertate, după ce și-a snopit în bătaie amanta, interlopul riscă o pedeapsă mult mai mare. Conform portalului de judecată, acesta mai este acuzat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă în formă continuată și spălare de bani. Chiar dacă inițial Văncică a crezut că va scăpa basma curată, în urma schimbării încadrării juridice, acesta riscă cel puțin cinci ani de închisoare în plus. Următorul termen de judecată în acest dosar este pe 3 septembrie 2024.

A incurcat-o! Fane Vancica va da lectii de conduita doar din inchisoare

Fane Văncică, membru al clanului Văncică din Capitală a fost implicat, de-a lungul vremii, în mai multe încăierări stradale unde interlopul a reușit să se facă „respectat” prin prestațiile sale. Însă debutul fulminant l-a avut în mediul online, când s-a reprofilat și a devenit „influencer“. „Fiți mai buni. Și eu am fost un om rău”, spunea interlopul la acea vreme. După ce a dat câteva lecții, unde îndemna oamenii să fie mai buni, interlopul a trecut la pasul următor, așa că a ținut morțiș să arate întregii țări cum ar trebui de fapt strunită o femeie, lăsând de-o parte bunătatea și revenind la vechile obiceiuri. „În genunchi, ți-am spus. Te omor aici!”, îi spunea femeii care la acea vreme îi era amantă. 

Video:

La scurt timp după eveniment, interlopul a susținut că a fost vorba despre un incident minor și că nu i se pare nimic ieșit din comun, în condițiile în care „toți bărbații își bat femeile”.  

Și lucrurile nu se opresc aici, în cartea de vizită a interlopului, se mai arată că în urmă cu 12 ani, a fost implicat într-un scandal de proporții. Atunci Văncică l-a înjunghiat pe holurile unuia dintre cele mai cunoscute hoteluri din București pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru. Avea să plătească pentru asta, fiind condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare. „În 2012, am avut probleme cu cei din clanul Cămătarilor. L-am înjunghiat pe băiatul lui Sile şi am fost condamnat 5 ani şi 6 luni. Mi-am ispăşit pedeapsa şi am devenit un om reabilitat”, spunea Fane Văncică.

A incurcat-o! Fane Vancica va da lectii de conduita doar din inchisoare Fane Vancică și Mihăiță Balint

Nici Florin Salam nu a scăpat de furia familiei Văncică

În luna august a anului 2013, unul dintre membrii formaţiei manelistului a fost bătut de trei bărbaţi din clanul Vancică. Sursele din Poliţie au dezvăluit că, de fapt, Salam era cel vizat şi că doar printr-un noroc a scăpat cu faţa curată de furia oamenilor lui Vancică. Se pare că manelistul avea datorii la capii clanului de interlopi din cauza pasiunii sale pentru jocurile de noroc. Conform apropiaţilor lui Salam, manelistul ar fi împrumutat o sumă cu mai multe zerouri pe care la acea vreme nu o restituise.

A incurcat-o! Fane Vancica va da lectii de conduita doar din inchisoare Florin Văncică, Mihaela Văncică, Florin Salam, Roxana Dobre 

Reamintim faptul că Florin Salam nu este la prima încăierare cu cei din clanul Văncică. Mai exact, soția manelistului împreună cu Florin Văncică, unul dintre membrii grupări, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, pe când Roxana Dobre ar fi fost amanta interlopului.

Acestea fiind zise, vom vedea dacă Fane Văncică se va împăca acum cu ideea că nu va ieși prea curând din închisoare, sau dacă va scăpa basma curată, având în vedere că pe 03.09.2024, va avea parte de un nou termen de judecată, unde este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă în formă continuată și spălare de bani.

A incurcat-o! Fane Vancica va da lectii de conduita doar din inchisoare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nimeni nu intelege de ce publicat astfel de articole. cui folosesc?
4
0
Ăștia sunt buni sa fie profesori la universitatea Ovidius. Acolo toți sunt interlopi.
4
1
Ce nu va apucati de prostitutie pentru ca cam pe aici e nivelul dvs .
8
1
Ce fața de tramvai obosit are.Si de ce bai r*****a trebuie sa ne reamintești de Florin salam ??? Atât aveți nivelul de cultură și voi...r*****a egal florin salam
12
0
Iar faceți reclame la MAGRAONI,pușcăriași,interlopi,pești,proxeneți și matroane?.Nu aveți articole cu oameni care muncesc serios în Ro ???...
24
1
La gaz cu ei.
30
1

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520