REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

A INTRAT în sensul GIRATORIU din Mamaia ca pe AUTOSTRADĂ! Video

A INTRAT în sensul GIRATORIU din Mamaia ca pe AUTOSTRADĂ! Video

Replica API 17 noiembrie 2020 | 00:29 11534

După ce în urmă cu doar câteva zile cotidianul Replica de Constanţa atrăgea atenţia asupra unui şofer care a încălcat regulile de circulaţie, efectuând manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, pe bulevardul Aurel Vlaicu, iată că, de data aceasta, vizaţi sunt alţi doi şoferi constănţeni. Aceştia se pare că au uitat că în oraş mai există, pe ici pe colo, şi câte un sens giratoriu la care, potrivit legii, ar trebui să acorde prioritate de stânga. Cei doi vitezomani au uitat de acest mic obstacol şi au trecut glonţ printr-unul din sensurile giratorii aflate pe bulevardul Mamaia, în nordul staţiunii.

Vitezomani şi indisciplinaţi în trafic

Doi şoferi, ce conduc maşini de sute de mii de euro, au fost surprinşi în timp ce goneau cu mare viteză pe bulevardul Mamaia, în nordul staţiuni.

Se pare că din cauza vitezei, cei doi nu au mai zărit la timp unul din sensurile giratorii ce sunt amplasate pe bulevard, în apropiere de Hanul Piratilor, şi au trecut prin zona aproape zburând. Ceilalţi participanţi la trafic au fost luaţi prin surprindere. Cei care circulau regulamentar au fost obligaţi să le acorde prioritate celor doi vitezomani, pentru a evita un impact.

Ce riscă, acum, şoferii

Constituie contravenţie, şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, neacordarea priorităţii de trecere, de către conducătorul auto, vehiculelor care au acest drept. Cei doi riscă o amendă de aproximativ 725 de lei.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sati trag la muie de sarac
1
0
Cand o sa invatati sarmanilor ca nu se dau amenzi pe filmarile facute cu camera din bord, boilor
5
1
EU NU DAU PRIORITATE LA OPEL!
3
0
Voi santeti invidiosi ca ei umbla cu Audi si voi cu Logan. Asa patesc si eu cand ies cu opelul pe stada ma invidiaza lumea ca am masina nemteasca
5
11
si al trecerilor de pietoni aflate imediat dupa intersectie sau sens giratoriu,al semafoarelor fara cronometre,oras de tigani smecheri prosti manelisti si indivizi dubiosi.
19
1
Singurele dovezi acceptate de politie fara camere "omologate" sunt doar in caz de accident
9
0
Sute de mii de euro???? Ce va mai place sa exagerati!
8
1
Nu inteleg unde e greseala,, daca nu a facut pok niciunul,,asa-l foote grija pe roman de altul!
4
9
Sigur stii sa o folosesti? Mai sunt si gherpeti care semnalizeaza cand intra in sens si iti bagi in nascatoarea de masa.
3
6
Bine ca ne ati aratat masini "de sute de mii de euro". Serios? Tigaile alea sunt masini de sute de mii?
14
2
nu e unul,sint sute re prostani care intra cu viteza in sens si se trezesc cu burta in sus pempartea cealalta sau pe mijlocul sensului.La mai multi in stilp sau zid!
11
2
Nu exista prioritate de stanga ci doar prioritate cine circula in sens!
9
3
si de ghertoi! O sa i vedem infipti, cat de curand...Va urma...
11
2
TE LUAI DUPA EI SA FILMEZI NUMERELE DE INMATRICULARE, ASA RAMAI DOAR LA CARAT DE PIAN.
5
13
In camera ta de filmat!!
10
27

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620