REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

A lovit doi minori aflați pe o trotinetă electrică și a fugit de la locul accidentului

A lovit doi minori aflați pe o trotinetă electrică și a fugit de la locul accidentului

Victor ROTARU 17 iulie 2024 | 00:00 568

Șoferia nu este pentru toată lumea, și cu toate că mulți dintre oameni optează pentru un permis de conducere, puțini știu să șofeze cu adevărat. Astfel, un bărbat din Mangalia, pentru că nu a aproximat distanța dintre mașina sa și o trotinetă electrică, a lovit doi minori aflați pe aceasta, continuându-și drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A lovit doi minori aflati pe o trotineta electrica si a fugit de la locul accidentului

Totul s-a întâmplat pe 16 august 2022, în jurul orei 22:45, atunci când lucrătorii de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe raza localităţii Costineşti, eveniment soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Organele de poliţie s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că, în accident, a fost implicată o trotinetă electrică.

Întrucât din primele date a rezultat că, în eveniment, a fost implicat şi un vehicul, lucrătorii de poliţie au procedat la verificarea camerelor de supraveghere, prilej cu care au constatat că autovehiculul care se deplasa pe strada Tineretului către strada Azurului, în dreptul imobilului nr. 77, a acroşat un vehicul tip trotinetă, după care şi-a continuat deplasarea. Ulterior, s-a stabilit că autoturismul respectiv este proprietatea lui Dănuț M., iar, în urma examinării acestuia, s-a constatat că prezenta urme de destratificare a vopselei pe partea stângă.

A lovit doi minori aflati pe o trotineta electrica si a fugit de la locul accidentului

Fiind audiat, minorul accidentat a declarat că, în acea seară, în timp ce se afla pe raza loc. Costineşti, a decis împreună cu prietenul său, să închirieze o trotinetă electrică, pe care să o conducă pe rând, câte 15 minute fiecare. Acesta a arătat că, în timp ce se deplasa pe strada Tineretului, a observat că un autovehicul care circula din spate intenţiona să îl depăşească, astfel că s-a încadrat pe partea dreaptă a străzii, dar, în momentul în care maşina a ajuns în dreptul lor, a atins cu portiera din faţă dreapta ghidonul trotinetei. Minorul a susţinut că s-a dezechilibrat şi a căzut, la fel şi prietenul său care se afla în spatele său, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea. De asemenea, a mai arătat că a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri şi a învederat că formulează plângere penală prealabilă pentru vătămarea corporală.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis să îl condamne pe Dănuț M. la 1 an și 4 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510