REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

A lucrat la Parlamentul României, iar acum apare la „Bravo, ai stil!”

A lucrat la Parlamentul României, iar acum apare la „Bravo, ai stil!”

A.F. 6 mai 2023 | 00:00 485

Diana Vulturu e noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”, sezonul 8, emisiune difuzată pe Kanal D2. Tânăra are 25 de ani și e pasionată de modă.

A lucrat la Parlamentul Romaniei, iar acum apare la „Bravo, ai stil!”Diana Vulturu

În urmă cu câteva zile, chiar pe 1 mai, Diana Vulturu a intrat pentru prima oară în platoul „Bravo, ai stil”. Concurenta a mărturisit că și-ar fi dorit să intre în competiție încă din primul sezon al emisiunii, însă a considerat că nu este momentul potrivit, motiv pentru care așteptarea a luat sfârșit și și-a făcut curaj în sezonul 8, scrie kanald.ro.

Diana Vulturu: „Știți cum e în Parlament, muți hârtia dintr-o parte în alta”

În emisiunea de la Kanal D2, Diana Vulturu s-a și prezentat în fața juraților și concurentelor. „Am 25 de ani… am lucrat în Parlamentul României, la Camera Deputaților. Știți cum e în Parlament, muți hârtia dintr-o parte în alta. Nu mi-a plăcut să lucrez acolo.

Mie nu-mi place să stau într-un singur loc, mie nu-mi place să stau la birou. În prezent, sunt model pentru un site de încălțăminte, dar mai pozez și pentru alte site-uri de îmbrăcăminte. Mă văd câștigătoare!”, a spus ea

Diana a spus că va face față show-ului de modă și este de părere că rivalele ei nu sunt la un nivel astfel încât să se teamă de ele.

„În momentul de față, pentru mine, toate fetele sunt egale”, a mai dezvăluit concurenta.

Jurații au vrut să afle mai multe despre Diana Vulturu, noua concurentă, și au schimbat câteva cuvinte.

Maurice Munteanu: Bine ai venit, dragă! O să las întrebările pe care vreau să le pun, sunt mai multe, legate de activități anterioare, dar fiind mai multe nu o să începem cu întrebări din prima, pentru că, cu siguranță, ești o concurentă ofertantă.

Raluca Bădulescu: Diana, câți ani ai?

Diana: 25.

Raluca Bădulescu: Ai iubit?

Diana: Da!

Maurice: Ai înșelat?

Diana: Nu!

Raluca Bădulescu: Iubitul tău știe că ai venit aici?

Diana: Știe!

Despre „Bravo, ai stil!”, sezonul 8, la Kanal D2

„Bravo, ai stil!” este unicul reality show din România despre modă şi atitudine. Juratii emisiunii, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Alexandru Abagiu, le oferă concurentelor cele mai bune sfaturi în materie de stil şi atitudine, iar Ilinca Vandici e gazda celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, care a debutat pe 2 aprilie, de la 19.00, la Kanal D2.

Ca şi în sezoanele precedente, telespectatorii le vor putea fi alături concurentelor nu numai privindu-le din faţa micilor ecrane, dar şi susținându-le prin intermediul votului, în această competiţie stilistică. „În continuare ne vom baza pe telespectatori, pe comunităţile de fani din social media, create de-a lungul celor şapte sezoane de până acum, pentru că votul susţinătorilor concurentelor va conta enorm în evoluţia lor”, a anunțat acum ceva vreme Ilinca Vandici, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768