REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
26.7° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

A murit ars de viu în timp ce încerca să-și incendieze soția

A murit ars de viu în timp ce încerca să-și incendieze soția

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 00:00 1544

Un bărbat a vrut să-și omoare soția după ce a turnat benzină pe ea și i-a dat foc. În final, el a fost cel care a murit și femeia a reușit să se salveze.

A murit ars de viu in timp ce incerca sa-si incendieze sotiafoto de la fața locului

Un bărbat a decedat, iar soția sa a fost internată în spital după un incendiu devastator care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Victoria.

A murit încercând să-și ucidă soția

Se pare că bărbatul a provocat incendiul încercând să-și ardă soția. Potrivit surselor Observator, bărbatul și-a stropit soția cu benzină și a încercat să o incendieze. Femeia a reușit să scape fugind din casă, lăsând flăcările în urmă.

Bărbatul nu a reușit să iasă și a fost găsit mort de către pompieri la fața locului. Cazul a fost preluat de către polițiștii botoșăneni.

La intervenție au participat pompierii din Detașamentul Botoșani, care au ajuns cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, au intervenit două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și echipaje de poliție.

„Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi. Soţia acestuia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat oficialii ISU. 

Pompierii din Botoșani au intervenit să stingă un alt incendiu violent

Într-un alt incident, pompierii din Botoșani au intervenit pentru stingerea unui incendiu în localitatea Drislea, unde aproximativ 30 de baloți de furaje au ars în noaptea precedentă. Alarma a fost dată puțin după miezul nopții, potrivit ISU Botoșani.

Pompierii din Garda de Intervenție Trușești și Detașamentul Botoșani au ajuns la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Trușești a contribuit cu un buldoexcavator.

Aceștia au descoperit că ardeau depozitul de furaje și lemne de foc. Pompierii au acționat rapid pentru a preveni extinderea incendiului la construcțiile din gospodărie.

„Intervenția a fost una de durată, având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar și faptul că trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Misiunea a durat mai bine de trei ore.

Au ars 15 tone de furaje, 200 kilograme de lemne de foc și peretele unei magazii. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată. Cazul a rămas în atenția Poliției”, a scris ISU Botoșani pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ura, bine ca a crapat nenorocitul
0
0
Karma is a bitch :)))))
1
1
De la topor la aruncator de flacari. Slowly but surely.
1
0
Botosaniu ii fruncea. Numai cutite pe acolo, acum si foc. Ce se intampla pe acolo?
2
1
Karma
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510