REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

A murit cumnatul lui Victor Ponta. Cauza decesului lui Iulian Herțanu

A murit cumnatul lui Victor Ponta. Cauza decesului lui Iulian Herțanu

A.F. 14 februarie 2024 | 00:00 7779

Victor Ponta este în doliu. Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier al României, a murit în cursul nopții trecute, la Spitalul din Iași. 

A murit cumnatul lui Victor Ponta. Cauza decesului lui Iulian HertanuIulian Herțanu, Victor Ponta

Omul de afaceri ieșean Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, a încetat din viață, în noaptea de luni spre marți, la Spitalul din Iași. Din primele informații, se pare că acesta ar fi suferit un infarct, notează gândul.ro.

În ultima perioadă, ruda fostului prim-ministru a acuzat o stare de oboseală. Apoi, în noaptea de luni spre marți, lui Iulian Herțanu i s-a făcut rău. Medicii de pe Ambulanță sosiți de urgență au încercat resuscitarea sa. S-a decis ca bărbatul să fie transportat la Spitalul din Iași.

Iulian Herțanu, implicat în mai multe afaceri dubioase

De-a lungul anilor, Herțanu a fost implicat în mai multe afaceri controversate. Acesta a fost reținut de procurorii DNA și trimis în judecată, acuzat că ar fi constituit un grup infracțional, care a acționat în vederea câștigării frauduloase a contractului de extindere rețele de canalizare în orașul Comarnic.

Din 2007, cumnatul fostului prim-ministrului a câştigat un număr de 25 de contracte cu statul, în valoare de 100 milioane lei noi, se arăta într-o investigație a publicației România Liberă.

În urmă cu 9 ani, în februarie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decidea arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Hotărârea a fost luată în dosarul legat de fraudarea unui contract finanţat din fonduri europene. Tot atunci, instanţa a admis şi cererea DNA de arestare preventivă a omului de afaceri Vladimir Ciorbă. El era bănuit de apartenenţă la un grup infracţional organizat.

În același an, una dintre firmele controlate de acesta alături de soția sa, sora fostului premier, a fost percheziționată de procurorii anticorupție, într-un dosar de fraudă cu fonduri europene.

În acelaşi dosar au mai fost cercetaţi sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat foștii deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma şi tatăl său, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, citeayă fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevăratele alegeri Se fac in spatele vitrinelor
3
0
SI A LUAT SI AVEREA ILICITA CU EL? BAI FRATILOR FIECARE PLATESTE,DUMNEZEU NU DOARME.
6
0
O familie de infractori in frunte cu mincunosul,felicitari Ciolacu ca l-ai luat consilier la guvern ai ce sa inveti de la el
11
2
In sfarsit o veste bunicica.
6
5
Să-i căptușească în sicriu ceva milioane ! Să îl ia și pe ponta cu el în beznă !
11
2
Nimic nu se pierde,nimic nu se câștigă, totul se transforma.....
18
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166