REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
30.1° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

A murit fostul soț al Evei Longoria! Tyler Christopher avea numai 50 de ani

A murit fostul soț al Evei Longoria! Tyler Christopher avea numai 50 de ani

A.F. 2 noiembrie 2023 | 00:00 434

Veste tristă în showbizul internațional! A murit actorul Tyler Christopher, fostul soț al Evei Longoria. Avea numai 50 de ani și s-a stins din viață din cauza problemelor cardiace. 

A murit fostul sot al Evei Longoria! Tyler Christopher avea numai 50 de aniTyler Christopher, sursă foto: Instagram

Tyler Christopher, un actor cunoscut mai ales pentru rolul său din telenovela „General Hospital”, a murit la vârsta de 50 ani.

Un fost coleg de breaslă, Maurice Benard, a declarat pe Instagram că fostul soț al Evei Longoria, Christopher, a murit marți dimineață în apartamentul său din San Diego din cauza unei probleme cardiace. Moartea acestuia a fost confirmată și de managerul său, Chi Muoi Lo.

S-a luptat cu depresia, alcoolul și tulburările bipolare

Tyler Christopher a câștigat un premiu Daytime Emmy în 2016 pentru cel mai bun actor principal în rolul lui Stefan DiMera din „Days of Our Lives”, o altă telenovelă de mare succes. De asemenea, el este cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Nikolas Cassadine în serialul „General Hospital” din 1996 până în 2016, apărând totodată în alte câteva seriale și filme.

„Tyler a fost o persoană cu adevărat talentată, care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat-o și a iubit să aducă bucurie fanilor săi loiali prin intermediul meseriei”, a declarat  Benard. „Tyler a fost un suflet bun și un prieten minunat pentru toți cei care l-au cunoscut”, a mai adăugat acesta, potrivit New York Times. 

El l-a descris pe Christopher ca fiind un susținător al sănătății mintale, adăugând că a vorbit deschis despre luptele sale cu tulburarea bipolară, depresia și alcoolul.

Christopher a scris despre luptele sale cu tulburarea bipolară și abuzul de alcool în Reader's Digest. El a spus că a consultat în mod regulat un psihiatru și un terapeut și a luat medicamente pentru a-și trata afecțiunile de sănătate mintală.

Într-o postare pe rețelele de socializare de anul trecut, el a povestit câteva aspecte din carieră, dar și despre cât de departe a ajuns, făcând ceea ce iubea cel mai mult. 

„S-a născut fiica mea, am câștigat un Emmy, am fost actorul principal în 4 emisiuni de televiziune, am terminat o duzină de filme, am trăit într-o jumătate de duzină de state, am avut o recidivă și m-am recuperat, am supraviețuit unei leziuni cerebrale traumatice”, a scris el, la momentul respectiv. 

Tyler a fost soțul Evei Longoria

În viața personală, Christopher nu prea a avut noroc în dragoste. A fost căsătorit de două ori: cu Eva Longoria din 2002 până în 2004 și cu Brienne Pedigo din 2008 până în 2021.

Din mariajul cu Brienne Pedigo au rezultat doi copii - un fiu pe nume Greysun James, în vârstă de 10 ani, și o fiică de 4 ani, Boheme, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513