REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
31.2° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

A murit Mihnea Vasiliu, fost manager la Libertatea. I s-a făcut rău în recepţia unui hotel

A murit Mihnea Vasiliu, fost manager la Libertatea. I s-a făcut rău în recepţia unui hotel

A.F. 28 iulie 2023 | 00:00 3371

Mihnea Vasiliu, fostul manager al Ringier România, care are și publicația Libertatea, a murit, miercuri după-amiază, la un hotel din capitală. Polițiștii și procurorii fac cercetări la fața locului.

A murit Mihnea Vasiliu, fost manager la Libertatea. I s-a facut rau in receptia unui hotelMihnea Vasiliu

Potrivit primelor informații, fostului director și jurnalist i s-ar fi făcut rău la recepție sau în fața hotelului de pe Poligrafiei.

Mihnea Vasiliu a plecat în această lună de la conducerea trustului

Mihnea Vasiliu a postat primul său mesaj, după plecarea sa intempestivă de la cârma Ringier România, companie pe care a condus-o în ultimii 13 ani, scria luna aceasta paginademedia.ro.

Mesajul a apărut pe pagina sa de pe reţeaua profesională LinkedIn, în care managerul de presă menţionează că a decis să exploreze noi oportunităţi „nu neapărat în zona de media”.

„După 13 ani la Ringier România am decis să părăsesc compania pentru a explora noi oportunităţi (nu neapărat pe zona de media).

Sunt mândru de toţi aceşti ani în care compania a progresat şi în care am avut multe de învăţat.

Le sunt recunoscător tuturor celor cu care am lucrat, fără ei nu am fi reuşit să avem aceste rezultate excelente”, a scris Mihnea Vasiliu.

Reamintim că Ringier a anunţat pe 7 iulie, într-o vineri seara, plecarea lui Mihnea Vasiliu de la cârma companiei de presă.

Reprezentanţii Ringier au anunţat atunci şi că deja a fost iniţiată căutarea pentru un nou manager, iar până atunci interimatul va fi asigurat de Dan Puica, CEO al imobiliare.ro.

Plecarea lui Mihnea Vasiliu a venit având în vedere mai multe conjuncturi

Compania a prezentat public chiar joi, 6 iulie, concluziile unui audit independent în cazul sinuciderii jurnalistei Iulia Marin de la Libertatea. „Nu s-a stabilit nicio legătură cauzală între situaţia profesională a Iuliei Marin şi trista ei dispariţie. Colectivul Ringier România a avut grijă de Iulia şi a sprijinit-o în toate modurile posibile", este concluzia principală a auditului independent realizat de o firmă multinaţională de avocatură Schoenherr şi Asociaţii SCA.

Recent Paginademedia.ro a dezvăluit cum la regia Thematic Digital, regia de publicitate cu care Ringier are un parteneriat, directorul executiv al Ringier (fost şef al vânzărilor) a intrat ca administrator, iar soţia lui a devenit acţionar.

Totodată, ziarul a primit critici, anul trecut în septembrie, de la omnul de afaceri Claudio Cisullo, preşedintele Consiliului de Adminsitraţie al dezvoltatorului imobiliar One United Properties, şi membru în Consiliul de Administraţie al Ringier. Era vorba despre un articol semnat de jurnalista Iulia Marin în care era prezentată motivarea instanţei de a opri proiectul imobiliar din Modrogan al firmei One, printre altele, pentru că investiţia a afectat spaţiul verde al zonei dintre Piaţa Victoriei şi Statuia Aviatorilor, citează stiripesurse.ro.

„În e-mail, antreprenorul îi spune reporterei că „v-aţi informat incorect publicul”, îi reproşează că nu a fost căutat înainte de publicare şi îi atrage atenţia asupra „calităţii foarte slabe a muncii dumneavoastră”, după care trimite toate aceste lucruri, în CC, atât şefilor Ringier, cât şi celor doi patroni de la compania imobiliară One: Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, de asemenea colegi cu el de CA.”. Întregul episod a fost relatat chiar de jurnalistul Cătălin Tolontan pe site-ul Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Efectul vaccinarii!
0
1
Dumnezeu sa-l ierte.
2
0
A vazut nota de plata si a murit socat.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712