REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

A murit Paraschiva Barbu, de la supermarketul Grand

A murit Paraschiva Barbu, de la supermarketul Grand

Victor ROTARU 8 mai 2023 | 00:00 5928

Antonella Marinescu, fostul consul general al României la Toronto și fost deputat PSD Constanta, este în doliu! Mama ei, Barbu Paraschiva, s-a stins din viață duminică dimineața, 7 mai, pe patul de spital. Fusese dusă de urgență, în cursul nopții, la Spitalul Județean Constanța, după ce i s-a spart un vas de sânge la picior. Ulterior, au apărut complicații, care au condus la decesul acesteia.

A murit Paraschiva Barbu, de la supermarketul GrandBarbu Paraschiva

Barbu Paraschiva va fi depusă la capela Cimitirului Central, iar marți va fi înmormântă. Mama Antonellei Marinescu era patroana magazinului Grand din zona Miga și avea în jur de 76 de ani.

A murit Paraschiva Barbu, de la supermarketul GrandAntonella Marinescu

 

Pentru cei ce vor să-și ia rămas bun, Barbu Paraschiva este depusă până pe 9 mai la Cimitirul Central, Casa Mortuara Clares, camera 1. În data de 9 mai, la ora 13:00 va avea loc slujba de înmormântare la Biserica de lângă intrarea Cimitirului Central (Sfânta Paraschiva), înmormântarea va avea loc în Cimitirul Central. După înmormântare, cei care doresc să fie alături familie, pentru a o pomeni pe Barbu Paraschiva, sunt așteptați la Restaurantul GREEN PUB situat în Piața Ovidiu (fost Racing Pub, lângă Manara).

Mesajul lui Nicușor Constantinescu, după moartea Paraschivei Barbu

Moartea Paraschivei Barbu, patroana hotelului Grand si mama fostului deputat PSD, Antonella Marinescu, a șocat întreaga Constanță. Printre cei care regreta moartea afaceristei se numără și Nicușor Constantinescu, fostul șef al CJC, care a transmis un mesaj de condoleanțe, din spatele gratiilor.

„Din vechea noastră prietenie plină de învățăminte, zâmbete cuminți, încercări, speranțe și amărăciuni n-a rămas decât un dor. Drum lin în lumea fără dor, dragă doamnă Barbu!“, a transmis Nicușor Constantinescu.

Colectivul Replica transmite Sincere Condoleanțe familiei îndoliate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166