REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° ConstanÈ›a Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° ConstanÈ›a Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

A provocat un accident, iar martorii i-au furat telefonul

A provocat un accident, iar martorii i-au furat telefonul

Replica API 15 februarie 2022 | 23:07 6671

Trei bărbați din Medgidia, martorii unui accident rutier, s-au gândit să profite de acest incident și să îl jefuiască pe șofer. Astfel, doi dintre inculpați au început să îl certe și să îl apostrofeze pe șofer, în timp ce cel de-al treilea a profitat de această diversiune și i-a furat telefonul mobil.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Stelu Gheorghiță Nicolae la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, Florin Stoica a primit 4 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar Osman Maxum 3 ani, 4 luni și 79 de zile închisoare, acesta având un rest de pedeapsă neexecutat. Sentința a fost dată pe 29 decembrie 2021 și nu este definitivă urmând a se judeca apelul.

Șoferul era curier pentru localul La Chiftea

Șoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, care livra pizza pentru restaurantul La Chiftea din Medgidia, din cauza efectuării unei manevre, fără să se asigure, a provocat un accident rutier, o persoană fiind rănită. În acel moment, așa cum se întâmplă de obicei, la fața locului s-a adunat multă lume, care a început să vocifereze. Cei trei inculpați s-au desprins din grupul protestatarilor, s-au dus spre autorul accidentului rutier, pe care au început să-l apostrofeze și să-l tragă la răspundere pentru cele petrecute. Încercând să se apere de aceștia, șoferului i-a căzut telefonul din buzunar, iar unul dintre cei trei a profitat și l-a subtilizat.

La individualizarea pedepselor, instanța a avut în vedere împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și mijloacele folosite, starea de pericol creată pentru valoarea ocrotită, natura și gravitatea rezultatului produs ori a altor consecințe ale infracțiunii, motivul săvârșirii infracțiunii și scopul urmărit, natura și frecvența infracțiunilor care constituie antecedente penale ale infractorului, conduita după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal și nivelul de educație, vârsta, starea de sănătate, situația familială și socială.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3 ani, 4 luni si 79 de zile? Cum vine asta?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303