REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

A scăpat BRomania de cel mai apăsător „blestem”? Matei Dima și-a schimbat viața cu…

A scăpat BRomania de cel mai apăsător „blestem”? Matei Dima și-a schimbat viața cu…

Replica API 13 iulie 2022 | 00:00 4831

Gata! S-a rupt blestemul! BRomania are iubită oficială! Aici nu vorbim de o relație „de vară”, ci de una oficială. Timpul trece, iar relația se consolidează. Asta după ani de zile în care ”Bro” n-a fost văzut cu vreo parteneră! Cunoscutul vlogger s-a prezentat cu actuala parteneră la Cigar Lounge, unde Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, și-a dat „verdictul”.

BRomania

Matei Dima, după ani la rând de burlăcie, a „înhățat” o sexy-tinerică. Mulți dintre fanii lui, la momentul respectiv, au exclamat faptul că pentru BRomania este doar o aventură. Însă, toți care au pus sub semnul întrebării relația lor, trebuie să-și retragă cuvintele.

Întâlnire de taină cu Micutzu

BRomania chiar este implicat în această relație. Vloggerul și pe sexoasa lui parteneră au fost văzuți la un local din Capitală. Nu singuri, ci în compania lui Cosmin Nedelcu, cunoscut publicului drept Micutzu. A urmat o discuție de câteva minute, ca între prieteni. Matei Dima a fost super galant cu iubita lui, căreia i-a acordat atenția cuvenită.

Blestemul, clar, s-a rupt! În trecut, pe la terase sau restaurante l-au tot surprins paparazzii pe BRomania, însă mai deloc alături de vreo tinerică. Acum, însă, Matei Dima le-a închis gura tuturor. Are iubită, motiv de neliniște pentru fanele lui. După ce Micutzu și-a dat „verdictul”, cuplul s-a retras pe jos și a ajuns la o adresă din strada Jean Monnet. La rândul lui, Cosmin Nedelcu s-a făcut „dispărut” cu un UBER.

BRomania a studiat actoria în SUA

Născut pe 19 iunie 1987 în Constanța, BRomania a devenit celebru prin sketch-uri comice pe care le-a făcut pe rețelele sociale, vine-uri și show-uri de stand-up. În 2013, a fost nominalizat la categoria “Innovation of the Year” cu videoclipul melodiei “See Me Standing”, lansată de rapperul Destorm.

.

Matei Dima a absolvit cursurile unei facultăți de teatru din statul american Iowa. În cadrul universității private, el a urmat specializări în actorie și regie. După mai multe piese jucate și regizate, dar și stand-up comedy, a obținut o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

.

Ulterior, comediantul a produs și regizat filme și seriale americane cu actori celebri, printre care: Tamala Jones din “Castle”, Neil Brown Jr. din “Walking Dead”, Robert Ri’Chard din “Jurnalele Vampirilor” și Lamorne Morris din serialul de comedie “New Girl”, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tintili mintili taicasu a vandur gogosi in America
1
0
Asta daca studia actoria pe vremea cand Dem Radulescu era profesor il trimitea la faianta.asa a studiat niste kkturi de colegii,atentie, COLEGII, din state a facut un masterat pe banii lubtata si e mare actor acum.sucvesul lui este exceptional.ce plm de premii a luat pisatu asta ma M******a luat vreun Oscar si noi nu stim?Vreti sa stiti ca Miami Bici a fost facut pe banii lu tasu?noroc ca au mers toti copii si au cumparat bilete.Maticiuc a luat jumate din incasari asta a fost dealu.marele actor kktmania.sa mi bag pl n el ca e prostan de mic.mare actor.as pl n in stirea voastra
0
0
S-a intors singur vaca
0
0
il traduce oricum, si cu bani si fara.
0
0
A agatat O SEXYBABA Tyneryka
0
0
Normal ca a avut bani sa studieze in SuA. Cand tactu e bugetar de lux, iti permiti. Dqca era vreun savant, nu pomeneati de el. Asa, un prafuit, face rating. Rusine.
2
0
si despre ce este articolul? si despre ce sexy baba e vorba si cine a inhatat ce ?
1
0
cine-i gibonu'?
3
0
V a dat de o ciorba, pentru scriitura asta? Finalul este apoteotic, .....este fiul fostului..... si pupatul in cur pentru bani poate fi facut mai elegant.
0
0
A studiat actoria in SUA si ii curg balele in Romania..alt destept plecat peste hotare sa invete
0
0
Ce articol de kkt. Ca si publicatia asta si prostul scrib.
1
0
ai bani boschetare?daca nu,te traduce tinerica de nu.ti vezi coarnele din frunte!
0
0
Papagalilor, la Replica nu mai aveti corectura?! Cand citim articolele ne cam spargem de ras!! Cititi ceea ce scrieti, cu voce tare, in fata a trei vecini de palier si o sa vedeti ca se pisha pe ei de ras!!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513