REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
22.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

A spart parbrizul unei mașini, nemulţumit că i s-a atras atenţia că a greşit în trafic. Video

A spart parbrizul unei mașini, nemulţumit că i s-a atras atenţia că a greşit în trafic. Video

A.F. 12 august 2024 | 18:36 2469

Poliţiştii din Argeş au amendat contravenţional un şofer şi au deschis dosar penal, bărbatul fiind suspectat de comiterea infracţiunii de distrugere, după ce a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism al cărui şofer i-a atras atenţia că a greşit în trafic.

A spart parbrizul unei masini, nemultumit ca i s-a atras atentia ca a gresit in trafic. Video

Verificările făcute de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş în acest caz au demarat după ce o femeie a reclamat la Poliţie că maşina i-a fost avariată de un şofer, cu pumnul. Imagini cu maşina avariată au fost postate pe un grup de Facebook.  

O şoferiţă susţine că bărbatul a spart cu pumnul parbrizul maşinii sale, în timp ce ambele autoturisme erau oprite la semafor. Incidentul ar fi avut loc în condiţiile în care femeia tocmai îi atrăsese şoferului atenţia asupra faptului că era să o lovească într-un sens giratoriu.  

A spart parbrizul unei masini, nemultumit ca i s-a atras atentia ca a gresit in trafic. Video

„În ziua de 11 august a.c., politiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi de către o tânără de 21 de ani, din Pitesti, că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Teilor din municipiul Piteşti, un conducător al altui autoturism i-ar fi lovit cu pumnul parbrizul autovehiculului, provocând spargerea geamului. În urma sesizării, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au efectuat verificări, identificând conducătorul auto implicat, respectiv bărbat de 42 de ani, din Piteşti”, informează, luni, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş.  

Aceştia precizează că, în urma celor constatate, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială.  

„De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal, tânăra de 21 de ani formulând plângere prealabilă”, precizează Poliţia Argeş, scrie digi24.ro.

Video:

sursa video: judectorul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
v-a facut cwrve isterice. Ce parbriz e ala de se face zob cand ii dai un pumn.
0
0
Politia doarme. Pana iti pui tu parbriz cu avocati cu plabgeri se si prescie
0
0
lamaia in parbriz s-a gasit sa dea lectii de circulatie pe strazi!
3
18
Amenda, plus reparatia masinii o sa faca mai mult decat masina boului in cauza. Minte de taran de la Arges...
24
2
Stie si el retardatu ca a gresit. Deja e resemnat dupa iesirea nervoasa. Se vede dupa cum merge cu masina :)) Stie ce-l asteapta. Pwlm...cand esti p***t iti asumi..
26
3
Este sofer de opel nu orice sofer
19
4
Istericele de genul nu merita efortul sa te superi pe ele.
15
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016