REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

A ucis cu sânge rece! Un bărbat și-a sugrumat verișorul, la beție

A ucis cu sânge rece! Un bărbat și-a sugrumat verișorul, la beție

Andreea VLAICU 22 august 2024 | 08:27 722

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 49 ani a fost descoperit într-o locuință din județul Olt, fiind dată alarma. Polițiștii îl bănuiesc de crimă pe un bărbat în vârstă de 37 ani, rudă cu persoana găsită fără suflare.

A ucis cu sange rece! Un barbat si-a sugrumat verisorul, la betie

Crima ar fi avut loc în noaptea de 18/19 august 2024, într-o locuință din localitatea Vulturești, din județul Olt. Aici a fost descoperit cadavrul unui bărbat de 49 ani, polițiștii suspectându-l de agresiunea care a dus la deces chiar pe un văr de-ai victimei.

„La data de 19 august 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat în locuința sa, din comuna Vulturești, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat de 49 de ani, din comuna Vulturești. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Olt. 

Expertiza medico-legală a stabilit că moartea bărbatului s-ar fi produs din cauza unor leziuni suferite, în acest caz fiind  întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, sub coordonarea procurorului de caz, l-au identificat pe posibilul autor, un bărbat de 37 de ani, din comuna Vulturești, bănuit de comiterea faptei.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 18 spre 19 august 2024, un bărbat de 37 de ani, care coabita cu victima, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii și ar fi sugrumat-o”, au mai transmis polițiștii. 

Între victima de 49 ani și bărbatul de 37 ani există o relație de rudenie, cei doi fiind verișori. Locuiau împreună în casa bunicilor lor și nu ar fi existat un istoric de conflicte între ei. 

Presupusul criminal a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au mai precizat polițiștii, prin intermediul comunicatului transmis, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365