REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

A vandalizat o autospecială de poliție ca să ajungă la închisoare, dar... și-a luat țeapă!

A vandalizat o autospecială de poliție ca să ajungă la închisoare, dar... și-a luat țeapă!

Virgil STOIAN 17 iunie 2024 | 00:00 1133

Există persoane care ar face orice ca să fie alături de prietenii lor. Este și cazul lui Nicolae Bărbuc, din Cobadin, care a vrut să fie alături de prietenul său în închisoare. Așa că a distrus în totalitate, prin lovire cu o țeavă metalică, ambele oglinzi laterale ale autospecialei aflată în dotarea Postului de Poliție Cobadin, ce se afla în parcarea exterioară special amenajată. Din nefericire pentru el, pedeapsa primită nu a fost în regim de detenție, așa că întâlnirea cu prietenul său a fost amânată.

A vandalizat o autospeciala de politie ca sa ajunga la inchisoare, dar... si-a luat teapa!
Potrivit rechizitoriului, pe 16 noiembrie 2023, Nicolae Bărbuc a consumat alcool într-un bar, de supărare că unul dintre prietenii lui ajunsese la pușcărie. Cum, prietenul la nevoie de cunoaște, Bărbuc a făcut și el o infracțiune, pentru a-și întâlni amicul după gratii. Nicolae Bărbuc a plecat de la bar, împreună cu alte două persoane, spre postul de poliție din Cobadin. Ajunși aici, i-a cerut uneia dintre cele două persoane să îl filmeze în timp ce distruge autospeciala de poliție. Apoi, cu o țeavă metalică, a distrus ambele oglinzi retrovizoare ale autospecialei de poliție.

A vandalizat o autospeciala de politie ca sa ajunga la inchisoare, dar... si-a luat teapa!

Ulterior, a ajuns în fața instanței de judecată, recunoscându-și în totalitate fapta, arătând că este de acord ca judecata să se desfăşoare pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale, pe care nu le contestă. Numai că, ce să vezi?! N-a fost condamnat cu pedeapsa închisorii cu executare.

Instanța a constatat că infracțiunea de distrugere, pentru care inculpatul urmează să răspundă penal, prezintă un grad redus de pericol social, fapta fiind de natură a aduce atingere integrității bunurilor și, prin urmare, a diminua patrimoniul subiectului pasiv al acesteia. Cu toate acestea, deși este fără putere de tăgadă că se impune sancționarea penală a inculpatului, instanța a constat că, pe de o parte, de la data săvârşirii faptei s-a scurs o perioadă considerabilă de timp, iar, pe de altă parte, inculpatul şi-a arătat disponibilitatea de a remedia consecinţele faptei sale. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Bărbuc Nicolae la 10 luni de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las fierbinți
0
0
Mai bine lua o pusca si omora 5 t****i.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515