REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

A venit în Mamaia să-l caute pe cel care a părăsit-o, dar... a fost dată afară de la festival

A venit în Mamaia să-l caute pe cel care a părăsit-o, dar... a fost dată afară de la festival

Replica API 7 mai 2022 | 23:31 4588

Îmbrăcată extravagant, o femeie a făcut show în Mamaia, în minivacanța de 1 Mai. Aceasta a fost surprinsă de 3 ori pe litoral în timp ce se dădea în stambă. A fost dată afară de la festivalul Sunwaves întrucât, spune ea, își căuta fostul iubit pe care voia să-l bată. ”Niște cocalari”, a spus femeia. De asemenea, a făcut circ inclusiv în magazin.

Toată lumea se întreabă cine e întrucât a devenit virală pe internet. În primă fază, a fost filmată purtând o șapcă ieșită din comun, ea precizând că a venit să se distreze. Apoi, cu o pălărie cu plasă neagră, aceeași femeie a fost surprinsă imediat după ce fusese dată afară de la festivalul Sunwaves.

”M-au dat afară. Că am vrut să-l bat pe unul din staff. Cocalarii de la Sunwaves nu mă suportă că sunt prea mișto. Eu am venit să mă distrez, nu contează ce consum. Pentru că știu că aici se consumă de toate. În prima seară au considerat că nu e ok să bei singură, să dansezi singură și să vrei să bați unul din staff. Pentru că… m-a supărat rău. M-a bucurat de două ori și a treia oară a fugit. Și îl căutam să-l bat. Pe el îl iert… Oricum, datorită Sunwaves m-am lăsat de droguri. Că i-am văzut trează…”, a spus femeia.

Aceeași persoană a fost surprinsă și într-un magazin în timp ce făcea circ. Stătea la coadă pentru a-și achita produsele și țipa: ”Nu sunt nebună, în p… mea. Mă duc directoare la Palazu, acolo unde îi droghează pe săracii oameni. În România de că…t. Și sunt de dreapta, știți cum dau cu piciorul?”, a spus ea.

Video:

Într-o altă zi a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că a venit să facă scandal, dar să se și distreze. A relatat că a fost dată afară de la Sunwaves pentru că s-a îmbătat și a vrut să-l bată pe fostul ei iubit. Cert este că outfiturile ei au fost unele originale, mereu șocând ”publicul” din Mamaia.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai hai sa facem toti monolog pe unde ne ducem si ne trezim,ce -ar iesi ????
0
0
Fiecare este liber sa se imbrace cum doreste si cum.se simte bine.Ar cam trebui sa ne scoatem capul din fund,sa respiram un pic si sa ne vedem de ale noastre.Mentalitati invechite ,gandiri comuniste si vesnicul ras cu mana la gura.
0
0
Cand am vazut filmarea, stiam ca Replica va face o stire! Hahaha
0
0
Fiinte ca asta conduc masini...
1
0
Imi place , femeie dintr-o bucata....sincera ,si stie ce vrea , chiar daca este dusa cu pluta !
0
0
E clar ca e dilie, dar e simpatica, totusi, in felul ei.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768