REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

"A venit și la noi acasă". Maria Dragomiroiu, totul despre prietenia cu Bogdan de la Ploiești!

"A venit și la noi acasă". Maria Dragomiroiu, totul despre prietenia cu Bogdan de la Ploiești!

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 00:00 597

Recent, Maria Dragomiroiu a postat un Tik-Tok, alături de Jan de la Craiova și Bogdan de la Ploiești. Îndrăgita interpretă de muzică populară ne-a dezvăluit cum s-a împrieteni cu cei doi, dar și de părere are despre noua generație de artiști.

Maria Dragomiroiu

Artista ne-a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Bogdan de la Ploiești și cine a fost cel care stă în spatele spectacolelor pe care aceasta le are alături de cântăreții din noua generație.

Maria Dragomiroiu se bucură de o carieră impresionantă pe scena muzicii populare românești, îndrăgita cântăreață fiind unul dintre artiștii care a știut mereu cum să aducă zâmbetul pe buzele fanilor. Cântăreața recunoaște că întotdeauna a încercat să țină pasul cu tot ceea ce e nou.

Maria Dragomiroiu a povestit cum l-a cunoscut pe Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai iubiți artiști de publicul tânăr și succesul pe care îl are la noua generație ar putea fi greu de egalat. Maria Dragomiroiu l-a întâlnit pe tânărul cântăreț în timpul spectacolelor de pe litoral, iar cu această ocazie ne-a mărturisit cum s-au împrietenit.

Amiciția dintre ea și Bogdan de la Ploiești, dar și Jan de la Craiova a venit odată cu spectacolele de varietăți pe care soțul ei le organizează.

"Noi am fost în spectacole împreună și normal că se leagă prietenii și amiciții între oameni.

Soțul meu a organizat mai multe spectacole de varietăți pe litoral vara aceasta, în care au fost invitați și Bogdan de la Ploiești și Jan de la Craiova și Vali Vijelie.

Normal, fiind în fiecare zi împreună ne-am apropiat așa pentru că și noi suntem artiști care ne salutăm, ne comportăm normal. Bogdan a venit pe la noi pe acasă, nouă ne trag pragul toți artiștii și a venit și Jan, ne-am mai întâlnit pe aici și am mai discutat despre alte proiecte", a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Ce spune Maria Dragomiroiu despre noua generație de artiști

Îndrăgita interpretă de muzică populară ne-a mărturisit că muzica nouă le place foarte mult tinerilor, iar ea îi apreciază pe noii artiști, însă generațiile și lucrurile cu care se confruntă sunt diferite față de momentele în care ei erau la vârsta lor.

"Este total altfel față cum eram noi, cei care am trecut prin această meserie și suntem învățați cu unele probleme și greutăți care au fost. Acum totul altfel, dar este bine așa cum este acum.

Nu mai fură meserie. Noi, cei care cântăm muzica noastră tradițională, trebuie de fapt să țineam pasul cu ceea ce se întâmplă. Dacă vrei să fii pe scenă, să te dorească lumea pe scenă, atunci eu ca artist ar trebui să îmi schimb puțin felul și genul cântecelor, nu mult, dar a trebuit pentru că lumea vrea altceva.

Tineretul vrea genul acesta nou de muzică. Mie îmi place pentru că este ritmul acesta cu toate aceste instrumente electronice este altceva, e mai puternic și este ceea ce vrea lumea. Oricum oamenii sunt mereu pe fugă și nu mai au timp să asculte ceva liniștit. Foarte rar mergem la evenimente și cântăm o doină. Totul s-a schimbat, dar asta își dorește lumea și sunt lucruri frumoase, viața mergem mai departe și mergem toți într-o singură direcție, bucuroși de muzica care este acum", a mărturisit îndrăgita cântăreață, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016