REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

A vrut să vadă ce viteză atinge BMW-ul pe care-l cumpărase și a intrat într-un cap de pod

A vrut să vadă ce viteză atinge BMW-ul pe care-l cumpărase și a intrat într-un cap de pod

A.F. 3 iunie 2024 | 23:01 945

Un român de 47 de ani a murit în timp ce încerca să vadă cu ce viteză maximă poate să 'zboare' cu BMW-ul abia cumpărat. Numai că planul a mers prost, a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar șoferul teribilist a murit pe loc. Totuși, tocmai sistemul de urgență al mașinii a apelat la 112 pentru a notifica accidentul.

 A vrut sa vada ce viteza atinge BMW-ul pe care-l cumparase si a intrat intr-un cap de pod

Un bărbat din județul Botoșani a avut parte de o moarte cumplită. Nenorocirea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona satului Cândești. Un bărbat de 47 de ani, din zonă, se afla la volanul unui autoturism marca BMW X3 cumpărat recent. Mașina încă avea numere roșii, iar șoferul era dornic să vadă puterea acesteia. A călcat pedala de accelerație la maxim, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului, când se afla pe un drum comunal. Autoturismul a lovit un cap de pod ce trece peste râul Molnița, după care s-a răsturnat de mai multe ori. Mașina a ajuns la aproape 50 de metri pe câmp, de la locul impactului, iar cutia de viteze s-a desprins de caroserie, relatează Monitorul de Botoșani.

Apelul la 112 a fost făcut din Germania, prin sistemul eCall, declanșat chiar de sistemul de urgență al mașinii. Imediat după impactul violent cu capul de pod, sistemul de Urgenţă al autoturismului s-a activat. Apelul a fost făcut în Germania, de unde fusese achiziționat autoturismul, iar de acolo s-a contactat serviciul 112, de la București. În doar câteva secunde, serviciile de intervenție din Botoșani aveau locația exactă, marca și modelul mașinii, chiar și câte airbag-uri s-au declanșat, precum și faptul că șoferul nu răspundea apelului.

În scurt timp, la fața locului au fost trimise echipe de salvatori. Primul echipaj ajuns la locul accidentului a fost de la poliția din Vârfu Câmpului. Oamenii legii au găsit șoferul inconștient, aruncat din mașină și au cerut ajutorul cadrelor medicale. Un echipaj de la Ambulanța Dorohoi a ajuns ulterior la fața locului, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru cel rănit.

“Bărbatul era aruncat din mașină la câțiva metri și prezenta multiple leziuni incompatibile cu viața. Decesul acestuia a fost constatat la fața locului”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SAJ Botoșani, citat de presa locală. Ancheta a fost preluată de polițiști, care au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA VA SATURATI DE...BEMEVEURI.. LA MUNCA NU PREA VA INFIGETI..ASA CA VA LUATI BEMEVEURI,CA SA INFIGETI IN CAPETE DE PODURI...K...KATUL SA VA BATA CU BEMEVEURILE VOASTRE..
1
0
O veste buna. Rahaatul a murit fara sa omoare si pe altii.
6
3
Sunt cocalar smecher
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016