REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

ABADL își vrea BANII ÎNAPOI de la ANGAJAȚI

ABADL își vrea BANII ÎNAPOI de la ANGAJAȚI

Replica API 14 martie 2021 | 21:09 3360

Administrația Națională „Apele Române” Administrația bazinală de Apă Dobrogea Litoral (anar-abadl) încearcă să recupereze banii pe care unii dintre angajați i-au primit, în perioada octombrie 2014-noiembrie 2015, în urma recalculării drepturilor salariale. Sumele variază între 1000 și 8000 de lei, însă din păcate sentintele sunt aceleași: cererea este perimată, pentru că, din vina ABADL, cauza a rămas în nelucrare mai mult de 6 luni.

Ce invocă ABADL

Potrivit cererilor de chemare în judecată, reclamanta a solicitat ca prin hotărârea ce se va pronunța să se dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 3906 lei, reprezentând plata nedatorată pe care acesta a încasat-o de la angajatorul ABADL, în perioada octombrie 2014-noiembrie 2015, rezultat la recalculării drepturilor salariale, conform dispozițiilor Deciziei Directorului General al Administrației Naționale „Apele Române”. Pe rolul Parchetului Tribunalul Constanța există mai mult de 50 de astfel de cereri cu sume de bani diferite, unele adresându-se chiar și foștilor angajați.

Ce a spus instanța

Analizând actele și lucrările dosarului, instanța a reținut că, potrivit art. 416 NCPC, „orice cerere de chemare în judecată, contestație, apel, recurs, revizuire și orice altă cerere de reformare sau retractare se perimă de drept, chiar și împotriva incapabililor, dacă a rămas în nelucrare din motive imputabile părții, timp de 6 luni”, perimarea fiind deci acea sancțiune procedurală care intervine în cazul nerespectării cerinței de a exista continuitate între actele de procedură, constând în stingerea procesului în faza în care se găsește. Astfel, instanța a constatat perimată cererea în judecată formulată de ABADL.

Contactați de către ziarul Replica de Constanța, reprezentanții ABADL nu au putut să ofere un punct de vedere în această speță.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce hidosenie de sediu! OAR-eu de costanta are vreo vina oare? Ordinarii de la apele rromane detasati la canal direct. Vad in fiecare primavara cate o echipa de zombi de plimba o vola si 2 greble pe plaja spargand semnitem seminte! Iti vine sa iei la bataie putorile astea de mimeaza munca de atata vreme
0
0
Abrudan e cu toate conducerile dar acum nu prea are loc de carlanu de omocea
7
0
Vreti bani acum.. Cand a-ti furat cu directorasul care l-ati acum cativa ani..Laurentiu Marin..a fost bine bulangii notorii ce sunteti
8
0
Daca asa vocabular ai, nu ma mir de ce nu ai serviciu, sau esti in somaj. Cred ca locul tau ar fi la sapa!!!
2
4
seamana cu un grajd Oare cine a fost arhitectul acestui cotetz ?...
6
0
nepotisme si pile..
7
0
Ca sunt curve se cunoaste ,vezi actualele scretare si fostele,ca sunt hoti iar se cunoaste ,vezi vechea conducere Chitu versus Abrudan si mai nou au aparut betiviI si prostii ,enumer aici Vola ,Georgica si nu in ultimul rand Omocea care-i intrece pe toti...mult m... PNL!
12
2
Ha, makido srl, unde au anulat concursul de acum 5 ani ca nu a cistigat locul de inspector cine trebuia, protejatul fiind abia al treilea. Apoi l-au reluat exact in ziua cind au dat anuntul, pe repede inainte, ca sa nu se mai inscrie si altii. Afaceri makidonesti pe banii statului.
11
1
Cine mortii ma-sii a desenat monstruozitatea asta ,zici ca e penirenciarul Rahova!
11
0
ABADL , colcaie de machedoni jegosi puturosi si curve muiste ordinare ,trebuie desfiiintat. Se va face o emisiune pe tema asta !
34
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016