REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
22.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

ABADL, sesizată din pricina pericolului din Marea Neagră, zona Costinești

ABADL, sesizată din pricina pericolului din Marea Neagră, zona Costinești

Replica API 12 iulie 2021 | 00:28 12771

Marea Neagră este frumoasă, dar periculoasă. O spun chiar turiștii, dar și constănțenii care s-au confruntat cu situații mai puțin plăcute atunci când au intrat în mare. ABADL a fost sesizată, recent, cu privire la faptul că, în Marea Neagră, la Costinești, există obiecte din fier, ascuțite, care nu pot fi scoase, dacă nu sunt profesioniști.

”Fac un apel la Apele Române să pună scafandrii și să facă o mică inspecție și o curățenie eventual începând de la dig și până în drept cu prima cazemată. Ieri personal am intrat în mare și în drept cu zona Famagusta, la circa 10 - 15 metri de mal, în drept cu geamandura, am simțit un obiect din fier pe la picioare și foarte ascuțit. M-am băgat să aflu despre ce este vorba și ghici. O tijă metalică ascuțită înfiptă în nisip. Am încercat să o scot și nu am reușit. Apele Române ! Gândiți-vă și la viața semenilor voștri turiști care intră în apa Mării Negre pentru că nu e ok să simți astfel de fierătanii când intri în apă”, a semnalat A.I.

Consilierii locali din Costinești s-au autosesizat și au transmis o sesizare către ABADL. „Sper sa trateze aceasta situație cu profesionalism“, spune consilierul Bogdan Jianu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intrebarea e cine raspunde si cand?
5
0
este nimic, la Tuzla gasesti fecale in apa, zilnic. ABADL s-a grabit sa concesioneze o plaje care nu are: drumuri de acces, toalete, apa, canalizare, racordare la energie electrica! Conteaza doar banii din concesiuni, mai vericilor?
10
0
Stai linistit ca ne-am primit cotizatia de la Neversea, vara asta nu ii deranjam, mai discutam abia la anul
8
0
Cand face ABADL inspectii la Neversea unde te goneste privatul cu firma fara nici un angajat si pierderi si ZipEscort din zona domeniului public unde iti pui prosopul catre zona cu pietre si in drumul vehiculelor utilitare, nu are zona semnalizata de prosoape si abuziv clameaza ca e plaja privata? Trebuie sa iasa un scandal national si din chestia asta?
10
0
si la Baile Reci din Techirghiol sunt in apa obiecte din fier.
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118