REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.4° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

ABADL și-a mansardat sediul societății fără autorizație de construcție! Video

ABADL și-a mansardat sediul societății fără autorizație de construcție! Video

Virgil STOIAN 11 iulie 2024 | 00:00 2068

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral organizează o licitație pentru atribuirea contractului „Servicii privind întocmirea documentației necesare obținerii autorizației de construire pentru clădire sediu ABADL“. Contractul are o valoare estimată de 56.000 lei, iar licitația va avea loc pe data de 12 iulie. Este vorba despre obținerea unei autorizații de construcție pentru mansardă, aceasta fiind edificată ulterior realizării construcției, fără a avea o autorizație.

ABADL si-a mansardat sediul societatii fara autorizatie de constructie! Video sediul ABADL

Potrivit caietului de sarcini, contractul constă în: servicii pentru obținerea Autorizației de Construire pentru clădirea Sediu ABADL, în conformitate cu Certificatul de Urbanism constând în  elaborarea Documentației tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire (PAC), cât și a documentațiilor suport necesare pentru avize, acorduri autorizații solicitate prin Certificatul de Urbanism și  depunerea documentațiilor  sau a avizelor rezultate, validarea acestora de către emitentul autorizației, predarea Autorizației de Construire Autorități Contractante după caz.

ABADL si-a mansardat sediul societatii fara autorizatie de constructie! Video Hristu Uzun, directorul ABADL

Despre sediul ABADL

Sediul ABADL are o suprafață construită de 479 mp și o suprafață construită desfășurată de 2.629,83 mp. Soluția constructivă: fundații din beton armat, structură cadre din beton armat, închideri perimetrale și de compartimentare realizate din zidărie, mansarda este realizată pe structură ușoară cu închideri și compartimentări realizate din panouri rigips dublați cu grosimea de 12 cm.  Clădirea nu se află pe lista monumentelor istorice.

Am contactat reprezentanții ABADL pentru un punct de vedere și vom reveni cu informații când aceștia ni le vor pune la dispoziție. Deocamdată, se pare că mansarda sediului ABADL este cam… ilegală.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt loc unde nu intereseaza pe nimeni risipirea banului public,ia sa spuna Hristu Uzun catzi salariatzi are ABADL si cu ce se ocupa fiecare de nu ii ajunge ditamai cladirea ci are nevoie si de mansarda,sa justifice fiecare salariat bani pe care ii incaseaza lunar de la ABADL,pentru ca sunt bani publici nu sunt platitzi din bani lui Uzun adushi de asta de acasa,asta ar mai lipsi ca mackidonimea din jud.Constantza sa privativatizeze si ABADL.
2
0
Trebuie loc pentru cipanzei, mai sunt de adus de la Cogealac !
8
0
Mai Sint și altele la fel că jurista? Cine știe să de-a exemple.Fosti mari șefi de la București care au numit ani la rând directori și șefi la abdl pe alte criterii decât cele profesionale.Pe vremea cui sa executat mansardarea?Politicul și alte "intervenții" au făcut din abdl o clica mare de abonați la banul public.Cine are probe să de-a exemple.
10
1
A mansardat sa mai faca loc pentru rudele cipaneze ca s-au inmultit si trebuie sa aiba si ei servici .stambaer
10
3
Lasa ca salveaza situatia tarfa institutiei, sefa de la juridic.
12
0
Betoanecipanemarlane a la Hristu
11
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515