REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp

Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp

Virgil STOIAN 12 mai 2024 | 19:31 1211

Un accident grav a avut loc pe Podul Basarab din București, unde o mașină a intrat într-un stâlp. Șapte victime au ajuns la spital, iar circulația în zonă este restricționată.

Accident cu sapte victime, pe Podul Basarab din Bucuresti, dupa ce un sofer a intrat cu masina intr-un stalpimagini de la accident

Accidentul a avut loc pe Podul Basarab din București, după ce un șofer ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Accesul este restricționat pe sensul de coborâre către Doina Cornea.

"În jurul orei 17:40, Brigada Rutieră a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Pasajul Basarab.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Pasajul Basarab dinspre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul bretelei de coborâre către Bd. Doina Cornea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului.

În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte", a transmis Brigada Rutieră București.

S-a intervenit la fața locului cu mai multe echipaje SMURD, șapte persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

"Din eveniment a rezultat rănirea a șapte persoane care se aflau în autovehicul, fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Au fost aplicate restricții pe breteaua de coborâre către Bd. Doinea Cornea.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație", a mai transmis Brigada Rutieră

Potrivit primelor informații, șapte femei, cu vârste cuprinse între 25-60 ani, au suferit diverse traumatisme și au fost transportate de urgență la spital.

Persoanele rănite au fost transportate la trei spitale din Capitală, anume la Spitalul Floreasca, la Spitalul Militar Central și la Spitalul Universitar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016