REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident extrem de grav, soldat cu trei morți: Un TIR a lovit o mașină, iar în urma impactului a zburat de pe un viaduct

Accident extrem de grav, soldat cu trei morți: Un TIR a lovit o mașină, iar în urma impactului a zburat de pe un viaduct

Virgil STOIAN 8 martie 2024 | 19:00 1743

În urma unei explozii la o roată, un TIR a lovit o mașină, care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

 Accident extrem de grav, soldat cu trei morti: Un TIR a lovit o masina, iar in urma impactului a zburat de pe un viaductImagini de la accident

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale intervin pe Centura Sibiului, în județul Sibiu, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului, conform Mediafax.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. Traficul feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

Mai multe ambulanțe intervin vineri la un accident care a avut loc pe DN 1, Centura Avrigului, după un accident între o mașină și un TIR. Traficul rutier este blocat.

Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit două victime în autoturism, din păcate ele fiind decedate. A treia victimă, șoferul autocamionului este și el decedat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
priviti numai gardul de pe podul pppwlii !!!
3
0
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat:----> do.my/ruman
0
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016