REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident grav. A intrat cu mașina sub un camion și a murit

Accident grav. A intrat cu mașina sub un camion și a murit

Mariana MURAT 26 octombrie 2023 | 12:10 1601

Accident cumplit în Germania. Un șofer român de TIR a fost implicat într-o tragedie de proporții. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub camionul românului. Mașina lui a fost distrusă complet, iar imaginile de la fața locului sunt greu de privit.

Accident grav. A intrat cu masina sub un camion si a murit

Tragediile continuă și pe străzile din Europa. Ziua de muncă a unui șofer de TIR s-a transformat într-o adevărată nenorocire. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier grav, când sub camionul său a intrat cu mașina un tânăr de 21 de ani. Medicii au ajuns imediat la fața locului, iar mașina a fost complet distrusă în urma impactului.

Totul s-a întâmplat miercuri, 25 octombrie, în jurul orei 13:00. Bărbatul se deplasa pe autostrada A99, din Haar înspre Nürnberg, iar dintr-o dată șoferul de 21 de ani s-a izbit de camionul său de 40 de tone și a intrat sub el. Impactul a fost devastator, iar tânărul de la volanul mașinii nu a mai putut să supraviețuiască.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au făcut primele cercetări, însă cauza pentru care șoferul a intrat sub camion sunt necunoscute. În urma impactului cu camionul, acesta a rămas blocat între fiare și a avut răni foarte grave.

După ce l-au scos de sub camion, medicii l-au resuscitat pe băiat, însă fără succes. Șoferul de TIR de 24 de ani circula regulamentar în momentul în care mașina a intrat sub el și a târât-o câteva minute.  Un bărbat s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, la raliul din Argeș. Acesta a fost lovit de o mașină, iar impactul a fost mult prea puternic pentru a mai supraviețui. La fața locului au ajuns echipaje medicale care i-au oferit ajutor.

Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu nr. 83, a frânat târziu și mașina a intrat într-o zonă interzisă publicului. Bolidul s-a oprit într-o mașină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicațiile de securitate și a rămas totuși în zonă. Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transferat de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung. Din primele informații, victima are fractură de bazin și a unui membru inferior și în acest moment se află în operație”, a transmis Federația Română de Automobilism Sportiv, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016