REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
23.6° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Accident grav: doi tineri au murit după ce mașina lor a intrat într-un stâlp! Video

Accident grav: doi tineri au murit după ce mașina lor a intrat într-un stâlp! Video

Virgil STOIAN 5 octombrie 2024 | 10:39 1423

Un accident foarte grav, soldat cu două decese, s-a produs sâmbătă dimineață în județul Argeș. Un adolescent de 15 ani și un tânăr de 22 de ani au murit după ce mașina cu care se deplasau a lovit un stâlp de electricitate și un gard, pe raza comunei Rătești.

Accident grav: doi tineri au murit dupa ce masina lor a intrat intr-un stalp! Video

Mașina s-a făcut efectiv bucăți în urma impactului.

"Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața. După apelul la 112, pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare. La locul intervenției, au constatat că este vorba despre un vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Acesta din urmă, care se afla la volan, a murit pe lor. Pe adolescent, medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără rezultat. Polițiștii au demarat o investigație pentru a stabili cum nenorocirea", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul vitezei mari cu care se deplasa autovehiculul.

Mașina a derapat într-o curbă și iar urmele de frânare se întind pe 60 de metri de urme de frânare până la locul unde s-a oprit.

Surse Antena 3 CNN spun că șoferul era cunoscut de polițiști, care i-au suspendat permisul pentru viteză. Contravenientul a făcut contestație și a primit documentul înapoi.

Ulterior, tânărul a fost sancționat din nou, pentru conducere agresivă, iar în momentul accidentului conducea în baza unei dovezi pe o perioadă de 15 zile.

Video:

Sursa video ISU Argeș

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi tineri preferam de cat sa dam bani pe Logan nou mai bine ne lom Opel sau BMW secănd din Germania
5
1
cocalari ,ăștia și o caută singuri păcat că l a luat și pe cel mic cu el, toți prostalaii au BMW uri și ei nu știu să meargă nici cu Dacia!
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710