REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
21.4° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

ACCIDENT GRAV, în sensul GIRATORIU de la Agigea: Un TIR a SĂRIT peste balustradă; un MORT

ACCIDENT GRAV, în sensul GIRATORIU de la Agigea: Un TIR a SĂRIT peste balustradă; un MORT

Replica API 17 septembrie 2021 | 21:01 6025

Nenorocire în sensul giratoriu de la Agigea, la ieșire de pe A4, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un TIR a sărit peste balustradă, după care a plonjat într-o prăpastie. O persoană a fost rănită, încarcerată, cel mai probabil șoferul. La fața locului s -au deplasat Smurd C și Smurd Port.

Au mai intervenit 3 autospeciale de stingere, 1 autoscară, 1 Smurd B.

Update:

Din păcate, victima încarcerată, un bărbat, a fost declarată decedată la fața locului, de către medici.

Sursa foto: antena3.ro

Ce spun polițiștii!

În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 - dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța).

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E foame mare de tiristi si sunt firme ce te trimit ei la scoala pe banii lor ca apoi sa le conduca tirul sa bage nevinovati in pamant. De data asta e fara victime colaterale ci de acel tanar fara experienta care din pacate pt o bucata de paine a trebuit sa faca ceea ce este imposibil pt 23 ani ai lui. Dumnezeu sa il odihneasca
2
0
inainte se puneau niste conditii de experienta si vechime ca sa poti deveni sofer profesionist, acum nu, si uite rezultatul!! din pacate mai sunt multi ca el care sunt pericole pentru ceilalti participanti la trafic
4
1
Dzeu sa-l ierte!asta in primul rind!in al doilea rind acolo sigur a fost neatentie,a venit prea tare,nu a redus din timp!din pacate,prea multi mor din cauza vitezei si neatentiei la volan....si de ce sa nu recunoastem din din cauza ca unii se cred Dzeii soselelor!numai dati vina pe sens,pe constructor,pe amplasare......astea sint motive puerile!inca odata Dzeu sa-l ierte si....atentie la drum!
5
1
Rondourile le faceti mari, cat Casa Poporului...Nu va dati seama ca fiind asa mari, se ingusteaza strada?
5
7
O autostrada ce se termina intr-un sens giratoriu ce este la randul sau construit in buza unei rape abrupte.Daca ar fi cautat in mod intentionat cel mai nefericit mod in care sa termine autostrada, nu ar fi gasit locul acela.De ce nu construiesc o zona de siguranta. in rampa avand in vedere zecile de evenimente asemanatoare petrecute in ultimii ani?Cine plateste pentru moartea unui tanar?
22
9
Multi berbeci intra in sens cu viteza.
12
0
Siguranta Port doarme in bocanci? Sau sunt ocupati sa dea cartonase!
3
7
si am aflat ca o prapastie are 20 metri
9
1
Am scapat de un ''profesionist'' in varsta de 23 ani!
7
16

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118