REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Accident grav între o mașină și un TIR la Sibioara; două persoane au murit

Accident grav între o mașină și un TIR la Sibioara; două persoane au murit

Ana Maria LIPAN 27 iulie 2023 | 15:13 6175

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 27 iulie a.c., în zona localității Sibioara, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Accident grav intre o masina si un TIR la Sibioara; doua persoane au murit

Potrivit primelor informații au fost implicate un autoturism și un autotren. La fața locului s-au deplasat Detașamentul Fripis, cu descarcerare, stația Midia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2, PTS Ovidiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Medgidia cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple, Detașamentul Palas cu un echipaj SMURD C de la Palas și două echipaje SAJ. 

Update: Sunt patru victime dintre care trei sunt încarcerate, în autoturism, iar una conștientă, cooperantă, din TIR, primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD B2. Se lucrează pentru extragerea victimelor încarcerate.

Update:

Cele 3 persoane au fost extrase. Una dintre victime, o adolescentă de 15 ani, a fost preluată în stare conștientă de către echipajul SMURD C și transportată la spital. Celelalte două victime, un bărbat, în jur de 50 ani, și o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani au fost declarați decedați. Conducătorul autotrenului, un bărbat de 39 ani, este monitorizat de echipajul SMURD B2, refuzând transportul la spital.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Autoturismul a intrat inexplicabil pe contrasens direct in camion. Soferul camionului nu putea evita accidentul. Nu au avut nicio sansa soferul si pasagerul din dreapta. Am ajuns la locul accidentului la cateva secunde dupa ce s-a intamplat. Dumnezeu sa-i ierte!
5
0
normal sa vina mai mult trafic pe drumul de Tulcea, iar pe Sibioara ocolesc foarte multi ca sa nu stea la coada la intrare in Ovidiu, la giratoriu.
2
0
pentru DADADADA nununu
0
0
TIR ul este pe banda lui,evident.
2
0
Sofer r*mân = gibon
1
7
Cel mai primitiv popor din Europa
4
2
Ana Maria, cu cine draqu ai facut gramatica!?!, aici,, Sunt patru victime dintre care trei sunt încarcerate, în autoturism, iar una conștientă" ai folosit o virgula in plus, recomandarea cititorilor este sa ti o bagi in cwr.
5
0
Al treilea accident in zona Sibioara din ultimele saptamani! Nu se pot gasit solutii? Nu se poate monitoriza traficul? Pe intregul drum Constanta - Tulcea esti in pericol,viteza excesiva,depasiri la limita pe contrasens,cate accidente trebuie sa mai fie? Ajungi sa te inchini cand ajungi cu bine la destinatie,stiu ce scriu aici,am mers pe drumul asta cel putin in zona Piarra-gara Sitorman Inca din anii '80 !
14
2
daca este reala arata banda continua. Resturi de tamponare pe banda dreapta sens de mers spre Tulcea. Turismul in santz pe dreapta si gibonul tirist pe stanga cu sens de mers spre Constanta. Daca este asa inseamna ca gibonul a intrat pe contrasens si va merge la puscarie pentru omor.
4
4
Ne dam cu parerea, suntem o natie de habarnisti. Ne pricepem la toate: medicina, politica, sport, etc... Esti sigur câ cel cu Tir-ul a fost de vină? Eu vâd in trafic pentru fiecare "gibon" cu Tir-ul inca 9 "giboni" cu autoturisme! Cam asta este proportia... Poate fi si o neadaptare la conditiile de drum (ploaie) sau alte
17
6
Tirist=gibon. Se stie
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510