REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Accident grav la Dumbrăveni, în Vrancea. O ambulanţă care transporta o pacientă a fost izbită în plin de un autoturism

Accident grav la Dumbrăveni, în Vrancea. O ambulanţă care transporta o pacientă a fost izbită în plin de un autoturism

Ana Maria LIPAN 22 ianuarie 2023 | 16:52 695

O femeie de 53 de ani a fost rănită, duminică, pe E85, în localitatea Dumbrăveni, după ce autoturismul la volanul căreia se afla a intrat în coliziune cu o ambulanţă care transporta un pacient la spital, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Accident grav la Dumbraveni, in Vrancea. O ambulanta care transporta o pacienta a fost izbita in plin de un autoturism

"Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Dumbrăveni a avut loc o coliziune între un autoturism şi o ambulanţă. Conform primelor date, femeia care se afla la volanul autoturismului a suferit leziuni", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, pacienta din ambulanţă a fost preluată de un alt echipaj şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

"Duminică, în jurul orei 15,00 a avut loc un accident rutier în localitatea Dumbrăveni în care au fost implicate o ambulanţă SAJ Vrancea şi un autoturism. În urma accidentului, echipajul SAJ nu prezintă traume. Pacienta transportată în ambulanţa implicată în accident este stabilă şi a fost preluată de un echipaj SAJ tip B2 şi transportată la Spitalul Judeţean Focşani. Victima din autoturism, o conducătoare auto în vârstă de 53 ani, a fost preluată de echipajul SAJ de tip C2 cu medic şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Focşani. Pacienta era conştientă, uşor confuză, cu traumatism de membru superior stâng", a declarat Purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Traficul în zonă este blocat pe sensul de mers Focşani - Bucureşti, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166