REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Accident în Năvodari, între o cisternă și un autovehicul: o persoană a decedat

Accident în Năvodari, între o cisternă și un autovehicul: o persoană a decedat

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 6532

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 20 iulie, în Năvodari, la benzinăria Rompetrol, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, au fost implicate o cisternă și un autoturism, accidentul soldându-se cu trei victime, neîncarcerate.

Nu au fost scurgeri de combustibil. Smurd Mamaia se îndreaptă spre spital cu o victimă, iar Smurd C cu un minor conștient, colaborant. Din nefericire, o persoană a decedat, nerăspunzând manevrelor de resuscitare.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant, toata lumea sare in sus la criticat, ma cum se face sau nu sunteti hotarati, ii vreti sau nu, pe deoparte vreti sa va faca treaba pe de alta ii criticati
0
0
masinuta zbura prea jos ! cisterna sa miscat natural. cand sa asigurat masinuta era departe
0
0
Politia locala ar trebui sa vada minorii care circula cu ATV prin parcare in fiecare seara si locuiesc in blocul unde a stat fostul primar DOBRE
0
0
Ati dat de greu cand vi se cere sa va faceti datoria ? Pe plaja umbla vanzatorii ambulanti cu zecile si ne deranjeaza turistii iar voi va faceti ca ploua ! Sunteti platiti din banii nostri , daca nu sunteti in stare sa va faceti treaba ... dati-va baaa demisia , se gasesc tineri capabili sa va ia locul !
3
0
Amice , lumea din Navodari s-a cam saturat de abuzurile voastre ! Sub titulatura de Anonim toata lumea isi da seama ca esti vre-un sef de la Locala Navodari care incasezi lunar un salariu nesimtit dar care nu ai prins un hot in toata cariera ta ! Nu va vedeti unul la Pod sa dirijati circulatia in orele de varf cand coloana de masini se intinde si pe 5 km , dar va dati importanta de parca ati fi mari politisti ! Macar indicatorul rutier Benzi Reversibile care este lipsa la Podul peste canal de 4 luni , sa luati masuri sa il inlocuiti ! Puneti viata oamenilor in pericol , incompetentilor !
3
0
politia locala doarme , daca le spui ca ciutanii aurolaci umbla drogati si urla prin cartiere ei nu fac nimic , ei zic au voie ca sunt minori , nu au ce le face . RUSINE POLITIA LOCALA
3
0
Este clar ca esti unul din burtosii de la Pol. Locala Navodari ! Te deranjeaza adevarul , semianalfabetule ? Daca tot esti politist local , macar invata sa te exprimi corect in limba romana !
3
0
Asta cu Politia Locala, esti deosebit de !
0
0
...nu era nici unul la dirijat si pt. deviat traficul rutier la acest tragic accident ! Am stat zeci de masini blocati in trafic o ora si am intarziat la serviciu ! Noroc cu Politia Rutiera care pe langa cercetarea accidentului , au dirijat ! Domnule Primar din Navodari CHELARU : daca la ora 07:00 nu a catadicsit nici un politist local de la Primaria Navodari sa isi miste kuru si sa dirijeze traficul , de ce-i mai platiti ? Doar pentru vanatoarea de amenzi la stationari si parcari ? Unde este respectul politistilor locali din Navodari pt. cetateni ? RUSINE POLITIA LOCALA- PRIMARIA NAVODARI !
1
0
P*****a a maciuca la popoul lui ma-ta.
0
0
Cum cacat sa l loveasca cisterna cu spatele ma boule? Unde dracu e logica? Esti un mare p***t Jane.
0
0
Ai fost degeaba pe acolo Jane. Sa moara Dorina... Esti p***t tare.
0
0
La cum am vazut eu pe acolo , masina mica a iesit fara sa se asigure de la rafinarie si cisterna venea Dinspre corbu si l-a lovit
0
0
Sau a iesit cisterna din statie ?
0
0
cu masina mica, a depasit sau a iesit ca tampitul fara sa se asigure?
0
0
care-i mai tare,cisterna sau cipanzeul?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513