REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident îngrozitor! Un preot a murit pe loc și un altul a fost grav rănit

Accident îngrozitor! Un preot a murit pe loc și un altul a fost grav rănit

Mariana MURAT 14 mai 2024 | 17:35 10156

Accident grav la Costești. Un preot a murit și unul a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident provocat de un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere.

Accident ingrozitor! Un preot a murit pe loc si un altul a fost grav ranit

Totul s-a întâmplat astăzi, în localitatea Costești. 

Din primele informații, accidentul grav ar fi fost provocat de un tânăr de doar 18 ani, care nu avea permis de conducere. 

Accident ingrozitor! Un preot a murit pe loc si un altul a fost grav ranit

Un elicopter SMURD a fost solicitat la fața locului. Din primele informații, la fața locului au fost găsite trei victime, dintre care doi preoți în vârstă de 46 de ani. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, unul dintre cei doi preoți a decedat. Celălalt a fost transportat în stare gravă la spital. 

Accident ingrozitor! Un preot a murit pe loc si un altul a fost grav ranit

Tot la spital a ajuns și tânărul de 18 ani, fără permis, care a provocat accidentul. Acesta conducea o mașină pe care o cumpărase chiar astăzi. 

Accident ingrozitor! Un preot a murit pe loc si un altul a fost grav ranit

Potrivit surselor , șoferul vinovat de accident și autovehiculul în care se aflau preoții aveau aceeași direcție de mers. Tânărul ar fi intrat în depășire, moment în care, cel mai probabil a observat că îi vine o altă mașină din față. Acesta a încercat să intre înapoi pe bandă, însă acolo a lovit mașina în care se aflau preoții și care a lovit violent, la rândul ei, un cap de pod. Șoferul fără permis s-a răsturnat în șanț, la doar câțiva metri distanță de locul în care a avut loc impactul. 

Mașina preoților avea atașată și o remorcă, cu care aceștia transportau lucrurile de la apartamentul unuia dintre ei, la o casă, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bre, Alecsandri, învață întâi sa scrii și apoi exprima-te în public! Voi, "tinerii", ce să-ti spun: niște neica nimeni fără educație și bun simț, p***tănaci și indolenți. Pune, bre, mana pe carte, sau cauta măcar online pe DEX cum se scrie un cuvânt. Dacă ai idee ce e ala DEX....
0
0
Tinerii ăștia din ziua de azi, mai ales cei între 15 și 25 de ani sunt efectiv pericole publice. Cred ca li se trage de la prea multa băutură, prea multe energizante, de la droguri și de la lipsa totala de educație. Păcat ca nu mor ei, ci baga în spitale sau morminte oameni decenți. Sa le fie rușine și lor și inconștientilor de părinți ai lor.
0
0
tinerii zilelor noastre fac orce sa iasa in evidenta, cu orice risc,cu orice sacrificiu! daca odata erau viitorul astazi de ei se scrie aproape numai la trecut!
2
0
tineri si mai putin tineri fara permis care fac accidente in ultima vreme politia se tot lauda cu numarul mare de controale dar se pare ca sunt prea putine poate si sanctiunile prea mici
4
0
cam cand asa? nici macar pe cei care ne in cap texte gen nu ii ajuta, asadar, crede si nu cerceta. fii prostul lor
2
3
Vw touran circa 2006
0
1
@ALECS Batrane, ratat ai fost si ratat ramai, e de inteles de ce parintii nu te-au iubit.
8
3
Bravo Leana felicitări
1
5
Nu s-au rugat destul Economie la buget
3
11
Mucosule.... macar de ti-ai platii din banii tai abonamentul de internet.
7
0
urmeaza escrocul de Stanca.
5
4
Da bineânțeles că iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări. Ști ce zic?
9
20

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016