REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Accident între un automobil și o căruță, în Băneasa

Accident între un automobil și o căruță, în Băneasa

Virgil STOIAN 1 octombrie 2023 | 21:31 3997

Medicii din cadrul SAJ Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 1 octombrie, în Băneasa, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, este vorba despre un impact între un automobil și o căruță, accidentul soldându-se cu 2 victime, aflați în căruță.

Accident intre un automobil si o caruta, in Baneasa

Una dintre victime este inconștientă, suferind un traumatism cranio-cerebral iar cealaltă este conștientă, cu escoriații. La fața locului a intervenit un echipaj SAJ B2.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Paul primatu si prietenul lu marcu la puscarie cu voi sutanelor ati omorat baneasa la puscarie cu voi
2
2
Cine s-a folosit de numele meu in mesajul de pe 2 octombrie cel de CARASTOIAN să o aducă pe mă-sa si să iti fac eu un frate pe numele meu,daca ti-e rusine cu numele tău!
5
0
Dar șpăgar pistolar pe unde mai este? Nu mai are timp de circulatie. Omul s-a dat cu Agricutorii, altfel stă cu tirurile în garaj. Apropo Eugen, datoria cînd mi.o dai?
17
0
În Băneasa poliția este egal cu zero, dacă ești băiat bun să le dai o friptură la tablă îi iei și acasă
8
1
Politia e complice cu ei
9
1
Daca te lacomesti asa patesti .. ..
7
0
Dl comandant al poliției Baneasa chiar așa nu luați nici o măsura cu accidentul de duminica este posibil ? Cum sa lăsați nepedepsit nu îl găsiți pe Hertea săi luați declarație ?? Așteptați sa treacă timpul sa mușamalizări ?? O sa strang mai multe persoane duminica in fata poliției și facem miting sa vina presa
9
1
Toată comuna Băneasa știe ca HERȚEA a fost la volan numai jegul de Pădureanu ajută la mușamalizarea cazului,Mirel Ghencu meriți aceeași pedeapsa ca și HERȚEA cu poți sa aperi un escroc ca el riscanduti propria libertate ? Dacă o persoană de e***e r*mă ar fi lovit cu mașina pe HERȚEA ar fii fost arestat pe loc de coruptul Pădureanu dar ținând cont ca lucrurile stau total invers cazul se va clasa
10
1
D.lor polițiști deșteptarea terminați cu corupția spuneți adevărul și nu mai mușamalizati lucrurile faceți dreptate d.nule Padureanu un copil se zbate între viata și moarte spuneți cine era la volan deschideți ancheta ca lucrurile nu rămân asa nu mai protejați fam Hertea
17
1
Dl PADUREANU DE CE NU AI PROCEDAT CU HERTEA CUM AI FACUT CU PAUL ,TI A PROMIS SORIN CA TE PUNE PAZNIC LA BALTA ,SA DEA DOMNUL SA NU PUI MANA PE PENSIE ASA MERITI JIGODIE
17
1
Domnilor polițiști veniți in control de la Constanta sa faceți verificări sa vedeți câți conducători circula seara băuți și facă asigurări la masini poliția din Băneasa doarme,padureanu este mâna in mâna cu ei nu face nimic.
16
4
In Băneasa este corupție mare,lucrurile necurate se musamalizeaza ,banii fac legea in ziua de azi.Întodeauna mortul este vinovat.
15
2
toata vina o are dl politist PADUREANU a vrut sa musamalizeze tot /oricum si a facut treaba la facut scapat pe hertea
11
3
Ce va mai place sifonul
0
17
conducator auto SORIN HERTEA.a baut cuMARIAN GHENCU a plecat cu masina dupa accident la pus pe baiatul lui MARIAN sa declare ca el a fost la volan. martorisunt FANE GULUS, MARIUS BURCA, GAGAROCI, GEMAL siDL UNGUREANU.
33
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016