REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Accident mortal! Un SUV s-a făcut praf după ciocnirea de un TIR

Accident mortal! Un SUV s-a făcut praf după ciocnirea de un TIR

Deria ISLEAM 20 septembrie 2024 | 12:48 2307

Accidentul mortal s-a produs la ora 8.00 dimineața, atunci când autoturismul condus de bărbatul de 45 de ani s-a lovit de spatele unui camion condus de un tânăr de 31 de ani din Slatina. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, precum și ambulanțe SMURD și SAJ.

Accident mortal! Un SUV s-a facut praf dupa ciocnirea de un TIR

Un SUV s-a făcut praf după ciocnirea de un TIR, șoferul a murit pe loc

Medicii au constatat că bărbatul a murit pe loc, din cauza impactului violent. ”Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, între localitațile Găneasa și Slătioara.

Din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de către un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 45 de ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, conform Olt-Alert.ro.

Tânărul șofer care conducea camionul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Circulația rutieră a fost restricționată mai bine de jumătate de oră în ambele sensuri de deplasare, iar acum polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident grav și în Cluj-Napoca, mai mulți tineri au fost implicați

În urmă cu 24 de ore, un accident grav se producea și la ieșirea din Florești, în județul Cluj, acolo unde două mașini s-au ciocnit violent, iar cinci persoane au ajuns la spital cu răni grave. Printre acestea se află și o adolescentă în vârstă de 15 ani. Pompierii ajunși la fața locului au cerut și ajutorul a două echipaje SMURD.

În România, la fiecare 24 de ore mor câte patru oameni pe drumuri, în accidente grave. ”Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Florești.

La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Cinci tineri au fost consultați la fața locului, dintre care și o minoră de 15 ani, de către echipajele SMURD și SAJ. Ulterior au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primelor evaluări aceasta erau conștiente și cooperante”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Tot în Florești, pe strada Eroilor, trei mașini s-au ciocnit violent, iar una din ele s-a răsturnat, fără a exista victime încarcerate. La spital au ajuns, totuși, doi tineri de 17 și 18 ani. Aceștia au primit îngrijirile necesare, după care au fost lăsați să plece acasă, viața lor nefiind pusă în pericol, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364