REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Accident rutier grav, în zona Cora Brătianu! Mai multe victime, transportate la spital. Video

Accident rutier grav, în zona Cora Brătianu! Mai multe victime, transportate la spital. Video

Andreea CONDURACHE 12 septembrie 2023 | 07:45 10617

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul dimineții zilei de marți, 12 septembrie a.c., pe bulevardul I.C.Brătianu, în zona sensului giratoriu, acolo unde a avut loc un accident rutier grav. În total, 7 victime, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital.

Accident rutier grav, in zona Cora Bratianu! Mai multe victime, transportate la spital. Video

Potrivit primelor informații, coliziunea s-a produs între 3 autoturisme și un autocar, fiind înregistrare mai multe victime.

Accident rutier grav, in zona Cora Bratianu! Mai multe victime, transportate la spital. Video

Trei persoane, două femei și un bebeluș, au fost transportate la spital, alte patru fiind asistate la fața locului de cadrele medicale.

Update: Conform reprezentanților ISU Dobrogea, încă 4 persoane au fost transportate la spital, iar o alta cu atac de panică a fost asistată la fața locului.

Accident rutier grav, in zona Cora Bratianu! Mai multe victime, transportate la spital. Video

A intervenit Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un SMURB B2, un SMURD C, Detașamentul Fripis cu SMURD B, dar și Detașamentul Port cu o autospecială de transport personal și victime multiple. De asemenea, din cadrul SAJ Constanța au intervenit 2 autospeciale.

Accident rutier grav, in zona Cora Bratianu! Mai multe victime, transportate la spital. Video

Potrivit informațiilor noastre, autoturismul marca Audi ar fi intrat în autoturismul marca Seat, cel din urmă fiind lovit și de autocar.

Video:

Update: Din cauza evenimentului rutier, traficul este blocat în zonă, formându-se cozi până în cartierul Palas.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ct51Lok.(sau ceva asemănător) ... BMW delimano(tigaie) n***u. Atenție sa nu va omoare pe trecere. Posibil sa fie consumator... Era sa omoare oameni în zona Dacia.
0
0
Zona colorata.
1
0
Permise de conducere luate cu cateva sute de euro sau pe un portbagaj de branza.
22
0
Cine le da permisele la boratii astia? Chiar nimeni nu se sesizeaza? Nicio institutie??? Cum plm iau ci.. orile borate permisul?? Uite ce de pirande je goase.. Napalm…
24
0
Problema este ca soferii cunosc regulile de circulatie,insa nu le respecta,ca asa vor ei. Depasesc aiurea,nu semnalizeaza din timp,taie fata,se inghesuie ca la coada la mici si bere,ti se baga in spate la jumate de metru. Oamenii sunt p******e ,toti sunt grabiti de parca au diaree si se caca pe ei,sunt agresivi ca mustele la c***t. Fara masini,aceiasi oameni sunt la fel,adica tot ghiolbani.
19
0
bebelus la spital din cauza urangutanilor fara creier care conduc masini si habar nu au sa scrie.....
30
1
Avem cei mai slabi conducători și auto și de făcut legi fără nici o noima fără logica in loc sa clarifice circulația in sens giratoriu clar mai rău au încurcat au aruncat in lege fraza”asigurare când schimbi banda in sens giratoriu” mulți nu se asigura când circula in linie dreapta da in sens când te învârtești ca un coi intr-o găleata
25
0
vand audi fara accident.
13
0
Manca-t-as , nelipsitul hAudi ...
14
1
blestemati cei ce le-au dat permisul boraturilor analfabete
18
0
Este foarte clara. Fiecare își păstrează banda cu care a intrat în giratoriu. Dar câți sunt învățați de instructor asta? Lasă mah, că merge așa, ne ferește ăla. Dar parca ne făcea Făgădău o pasarela pentru pietoni acolo.....una SF, așa cum face și Rafila 100 de spitale. Iar de la Chitac ce așteptări sa mai avem, credeam că mai p***t decât mazăre nu poate fi unul, dar uite că încă avem surprize.
25
0
dungile de pe asfalt sunt ca o recomandare legea in interiorul sensului giratoriu se schimba . asa scrie in legislatie. stiu e o mare prostie dar pe cei de la politia rutiera ii doare in pl
16
0
Pe carosabil inainte de a intra in sensul giratoriu sunt sageti de obligativitate, deci venind de la kaufland cel de pe banda 1 face dreapta sau inainte, nu are dreptul sa faca stanga.
23
2
Ala cu audi era drogat !il stiu ca
13
2
Sensul giratoriu de la Cora e pericol Se circulă cu viteză toți vor să treacă în același timp și cu viteză mai ales multi ghiorlani cu cotețele pe roti aduse din vest
40
1
O c****a mica și băută a nenorocit atâția oameni, speram sa nu vadă în aceasta viata cum mai arata permisul de conducere.
27
0
Dacă nu se pun semafoare o să tot fie accidente acolo
33
3
nu. tziganii aia erau in acel audi sparlit din italia sau germania si cu carnet de franta. da militia merge ca de obicei pe mucles
36
2
Aia in fusta e chitac ? A venit sa-si admire opera?
35
4
Ia uite și țiganii strânși sa fure de prin multime
33
2
Cel mai periculos sens din constanta se circula cu viteza din toate părțile plus ca dupa noua lege in sens poți vira in orice direcție de pe orice banda cam cum este situația in tara e și in sensul asta debandada totala trb puse semafoare sincronizate
51
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166